Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii

Taur și Săgetător

Relația dintre aceste două zodii, chiar dacă poate ajunge una foarte interesantă, pasională și deosebit de fericită în plan sexual, are nevoie de timp pentru a se dezvolta. Dacă Săgetorul și Taurul nu au suficientă răbdare pentru a se cunoaște unul pe celălalt și vor încerca mai degrabă să-și fure unul altuia energia, cuplul acesta se va rupe cu siguranță la un moment dat.

Dacă Taurul preferă mai mult mediul familiar al propriei case, Săgetătorul este mereu în căutarea unei aventuri iar distracțiile domestice îl vor plictisi. Atunci când Taurul este suficient de extrovertit pentru a-l însoți pe Săgetător în societate, unde acestuia îi place să se afișeze, iar acesta din urma învața să guste și valorile tradiționale de care Taurul este legat puternic, relația lor are șanse să funcționeze.

Săgetătorul este în permanență agitat iar acest aspect poate aduce în cuplu o atmosferă tensionată, mai ales pentru Taur. Taurul poate vedea un pericol în fiecare acțiune întreprinsă de Săgetător și dacă natura sa fermă se va pune împotriva acestei evoluții, relația se rupe sau, în cel mai bun caz, va stagna.

Pe de altă parte, dacă Taurul renunță măcar parțial la strictețe, el poate fi impulsionat de Săgetător și poate ajunge să-și valorifice calitățile pragmatice sub coordonarea acestuia.

Cuplu celebru: Kirsten Dunst (Taur) și Jake Gyllenhaal (Săgetător).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Săgetătorului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii