Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii

Taur și Capricorn

Zodia Capricornului și Zodia Taurului sunt ambele semne de pământ, deci nu există contradicții majorii între nativii acestor două zodii. Crede-mă, pe aceștia doi ți-i dorești ca șefi. Criteriile de promovare în companie potrivit lor sunt dintre cele mai nobile: competență, eficiență, loialitate. Simțul onoarei îi caracterizează în egală măsură. Poate că Taurul este un pic mai impetuos, cu trăsături cavalerești mai pronunțate, dar, în final, vor vota de aceeași parte și vor lua decizia corectă.

În casă, Capricornul și Taurul vor trage în aceeași direcție și nu este de așteptat să rămână unul în urma altuia. Este posibil ca simțul practic al Capricornului să se împiedice de htărârea cu care Taurul respinge orice compromis. Dar asta se va întâmpla punctual, pe subiecte concrete – nu va fi o luptă de principii. Ambii sunt puternic ancorați în realitatea practică și știu să țină echilibrul între realizările de ordin material și acumulările de ordin intelectual.

În societate, cuplul Capricorn-Taur va apărea mereu impunător, perfect onorabil și încadrându-se elegant în coveniențe. Relația va fi subiect de bârfe și scandaluri – cel puțin, ei nu vor da motive reale.

Cupluri celebre: Martin Luther King Jr. (Capricorn) și Coretta Scott King (Taur); Richard Nixon (Capricorn) și Thelma Catherine Nixon (Taur).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Capricornului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii