Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii

Taur și Gemeni

Zodia Taurului, semn de pământ, și Zodia Gemenilor, semn de aer, pot conversa cu jovialitate pe teme diverse – idealul ar fi să împărtășească preocupări în domeniul artelor. Ideile oarecum fixe (dar valabile) ale Taurului nu duc la dispute între cei doi, pentru că Geamănul e diplomat și ușor detașat de toate.

Totuși, dacă Taurul stăruie prea mult într-o obsesie, dacă se fixează într-o poziție și nu mai vrea să se urnească din loc, Geamănul, plictisit, își ia zborul discret, fără dramă, fără tărăboi.

S-ar putea crede că felul de a fi ușor visător al Geamănului va intra inevitabil în conflict cu simțul practic al Taurului. Dar lucrurile nu stau chiar așa. Geamănul nu este chiar atât de aerian pe cât pare. Geamănul nu este un risipitor și, chiar dacă sare ușor de la una la alta, el nu pierde din vedere obiectivele majore și traiectoria principală. Dacă Taurul se bazează pe el în cele mai importante privințe, nu greșește.

Deci, până la urmă, Taurul și Geamănul sunt compatibili într-o măsură destul de mare. Geamănul este cu capul în nori; Taurul este cu picioarele pe pământ; împreună sunt capabili să acopere o arie largă de preocupări și să-și satisfacă atât dorințele materiale cât și pe cele spirituale.

Cupluri celebre: Rgina Elizabeta II a Marii Britanii (Taur) și Prințul Philip (Gemeni); Țarul Nicolae II (Taur) și Alexandra Feodorovna (Gemeni); James Brown (Taur) și Tomi Rae Brown (Gemeni); Enrique Iglesias (Taur) și Anna Sergeyevna Kournikova (Gemeni).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Gemenilor (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii