Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii

Taur și Taur

Doi nativi în Zodia Taurului, cu forța și încăpățânarea care-i caracterizează, au împreună potențialul de a răsturna munții. Dacă își propun un obiectiv comun, vor spulbera tot ce le stă în cale pentru realizarea lui. Se vor aproba și se vor susține în fața restului lumii.

În societate, un cuplu de Tauri ia ochii tuturor. Impetuoși, eleganți, siguri pe ei – nu știi la care dintre ei să te uiți mai întâi.

Condiția pentru ca ei să nu intre în conflict este să se asemene din punctele de vedere fundamentale. Dacă, însă, vin din lumi diferite, aceeași forță și încăpățânare ar putea să nască între ei un război. Iar aceste lumi diferite ar putea însemna multe: nivel și tip de educație; stare economică; poziție socială; convingeri religioase. Există chiar și profesii care pot intra în conflict – de exemplu, un procuror cu un avocat.

Taurul este impulsiv și cade ușor în păcatul generalizării. Dacă s-a format în opoziție cu o categorie definită de unul dintre criteriile enumerate mai sus, primul impuls va fi respingerea fără analiză, fără disponibilitatea de a analiza individual. Și, din nou, este importantă educația. Pentru că un om educat depășește în cele din urmă prejudecățile pe care le-a cărat o vreme după el.

Cuplu celebru: Al Pacino (Taur) și Jill Clayburgh (Taur).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii