Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii

Taur și Fecioară

Cei doi chiar se înțeleg reciproc și formează un cuplu puternic. Taurul preia conducerea, iar pe Fecioară nu o deranjează, atât timp cât există un plan bun. Ambii sunt romantici și își petrec mult timp analizând situațiile din jurul lor. Fecioara este mereu atentă la ce îi place și ce nu îi place Taurului. Taurul este topit după senzualitatea Fecioarei iar aceasta se poate relaxa doar în prezența Taurului.

Dacă Taurul se ocupă de partea financiară, Fecioara îl ajuta să analizeze opțiunile. Dacă Taurul se încurcă în vreo problemă, Fecioara îl ajută și îl inspiră.

Ambii sunt conștienți de nevoia de securitate, de aceea discută orice este legat de sentimentele lor. Taurul este foarte rezistent la criticile Fecioarei, dar în același timp va aprecia perspicacitatea. Fecioara îl crede uneori pe Taur mult prea rigid și de neschimbat. Casa celor doi este comodă și practică. Taurul admiră dexteritatea Fecioarei în pat.

Cupluri celebre: Faith Hill (Fecioară) și Tim McGraw (Taur); Roberto Rossellini (Taur) și Ingrid Bergman (Fecioară); Ahmet Zappa (Taur) and Rose McGowan (Fecioară).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Fecioarei (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii