Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii

Taur și Scorpion

Fiind două semne opuse pe cercul zodiacal, Scorpionul și Taurul sunt diferite la bază. După cum se știe, lucrurile opuse se atrag cu putere însă nu trebuie pierdut din vedere cp ciocnirea lor, atunci când are loc, poate avea ca efect o explozie spectaculoasp.

Dacă sunt în esență diferite, nu înseamnă că aceste două zodii nu au chiar nimic în comun. Problema aici este alta. Personalitățile lor puternice fac de multe ori ca o relație să fluctueze în limite destul de largi, de la pasiune puternică, până la ură imediată.

Fiind vorba despre două zodii posesive și, deopotrivă, încăpățânate, Scorpionul și Taurul își pot recunoaște reciproc aceste trăsături și, plecând de la acest lucru, se pot înțelege unul pe celălalt. Pentru că fiecare dintre ei știe foarte bine ce dorește într-o relație, este capabil să ofere același lucru și partenerului.

Prin încrederea unuia față de celălalt și stabilitatea astfel obținută în cadrul unei relații, Scorpionul și Taurul pot forma o echipă puternică, capabilă să treacă ușor peste orice neajuns. Partea frumoasă în această combinație este că, împreună, prin aportul fiecăruia dintre ei, se poate ajunge la un rezultat complet. Tratată cu grijă, relația dintre Scorpion și Taur are potențial.

Cupluri celebre: Ethan Hawke (Scorpion) și Uma Thurman (Taur).
Dennis Quaid (Berbec) si Meg Ryan (Scorpion); Russell Crowe (Berbec) si Meg Ryan (Scorpion); Kate Hudson (Berbec) si Owen Wilson (Scorpion); Pierre Curie (Taur) și Marie Skłodowska Curie (Scorpion); Al Pacino (Taur) și Beverly Heather D’Angelo (Scorpion); Al Pacino (Taur) și Kathleen Denise Quinlan (Scorpion).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Scorpionului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii