Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii

Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii sunt influențate de forța personalității acestei zodii. Află care sunt acestea!

Taur și Berbec

Zodia Taurului (semn de pământ) și Zodia Berbecului (semn de foc) au darul de a se înfrunta într-un mod foarte creativ, până la un punct. Taurul vine cu realismul și cu tenacitatea; Berbecul, cu fantezia și cu talentul. Dacă au răbdare să negocieze, pot ajunge departe împreună.

Încăpățânarea lor, însă, ar putea să-i încurce serios. Niciunul nu cedează ușor: Taurul, din convingere; Berbecul, din dorința de autonomie. Tot ce trebuie să facă este să părăsească pentru o după-amiază cadrul obișnuit, să-și ofere puțină distracție, apoi o cină deosebită – ambii fiind gurmanzi – și să discute relaxat, încercând abordări diferite și făcând efortul să privească fiecare din punctul de vedere al celuilalt.

Rareori Berbecul și Taurul se vor certa pe chestiuni materiale, concret, pentru bani. Ambii iubesc luxul și calitatea. Ceea ce îi învrăjbește este ritmul diferit în care fac lucrurile, Berbecul fiind mai delăsător, în funcție de dispoziție. Taurul are o energie puternică și constantă și are pretenția de la cei din jur să-I susțină ritmul.

Dacă lucrurile se împart judicios între cei doi – Berbecul să se ocupe de partea estetică, iar Taurul, de partea practică – poate să iasă ceva minunat și cu mai puține discuții.

Berbecul are obiceiul să flirteze, să se lase vrăjit de farmecele sexului opus, în timp ce Taurul se concentrează asupra vieții de cuplu. Dacă Berbecul întrece măsura cu libertățile pe care și le ia, Taurul n-o să tolereze. De evitat!

Cupluri celebre: David Beckham (Taur) și Victoria Beckham (Berbec); Adrienne La Russa (Taur) și Steven Frederic Seagal (Berbec); Uma Karuna Thurman (Taur) și Gary Oldman (Berbec); Oona O’Neill Chaplin (Taur) și Charlie Chaplin (Berbec).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Berbecului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii