Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii

Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii sunt influențate de forța personalității acestei zodii. Află care sunt acestea!

Taur și Berbec

Zodia Taurului (semn de pământ) și Zodia Berbecului (semn de foc) au darul de a se înfrunta într-un mod foarte creativ, până la un punct. Taurul vine cu realismul și cu tenacitatea; Berbecul, cu fantezia și cu talentul. Dacă au răbdare să negocieze, pot ajunge departe împreună.

Încăpățânarea lor, însă, ar putea să-i încurce serios. Niciunul nu cedează ușor: Taurul, din convingere; Berbecul, din dorința de autonomie. Tot ce trebuie să facă este să părăsească pentru o după-amiază cadrul obișnuit, să-și ofere puțină distracție, apoi o cină deosebită – ambii fiind gurmanzi – și să discute relaxat, încercând abordări diferite și făcând efortul să privească fiecare din punctul de vedere al celuilalt.

Rareori Berbecul și Taurul se vor certa pe chestiuni materiale, concret, pentru bani. Ambii iubesc luxul și calitatea. Ceea ce îi învrăjbește este ritmul diferit în care fac lucrurile, Berbecul fiind mai delăsător, în funcție de dispoziție. Taurul are o energie puternică și constantă și are pretenția de la cei din jur să-I susțină ritmul.

Dacă lucrurile se împart judicios între cei doi – Berbecul să se ocupe de partea estetică, iar Taurul, de partea practică – poate să iasă ceva minunat și cu mai puține discuții.

Berbecul are obiceiul să flirteze, să se lase vrăjit de farmecele sexului opus, în timp ce Taurul se concentrează asupra vieții de cuplu. Dacă Berbecul întrece măsura cu libertățile pe care și le ia, Taurul n-o să tolereze. De evitat!

Cupluri celebre: David Beckham (Taur) și Victoria Beckham (Berbec); Adrienne La Russa (Taur) și Steven Frederic Seagal (Berbec); Uma Karuna Thurman (Taur) și Gary Oldman (Berbec); Oona O’Neill Chaplin (Taur) și Charlie Chaplin (Berbec).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Berbecului (descriere)

Taur și Taur

Doi nativi în Zodia Taurului, cu forța și încăpățânarea care-i caracterizează, au împreună potențialul de a răsturna munții. Dacă își propun un obiectiv comun, vor spulbera tot ce le stă în cale pentru realizarea lui. Se vor aproba și se vor susține în fața restului lumii.

În societate, un cuplu de Tauri ia ochii tuturor. Impetuoși, eleganți, siguri pe ei – nu știi la care dintre ei să te uiți mai întâi.

Condiția pentru ca ei să nu intre în conflict este să se asemene din punctele de vedere fundamentale. Dacă, însă, vin din lumi diferite, aceeași forță și încăpățânare ar putea să nască între ei un război. Iar aceste lumi diferite ar putea însemna multe: nivel și tip de educație; stare economică; poziție socială; convingeri religioase. Există chiar și profesii care pot intra în conflict – de exemplu, un procuror cu un avocat.

Taurul este impulsiv și cade ușor în păcatul generalizării. Dacă s-a format în opoziție cu o categorie definită de unul dintre criteriile enumerate mai sus, primul impuls va fi respingerea fără analiză, fără disponibilitatea de a analiza individual. Și, din nou, este importantă educația. Pentru că un om educat depășește în cele din urmă prejudecățile pe care le-a cărat o vreme după el.

Cuplu celebru: Al Pacino (Taur) și Jill Clayburgh (Taur).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului

Taur și Gemeni

Zodia Taurului, semn de pământ, și Zodia Gemenilor, semn de aer, pot conversa cu jovialitate pe teme diverse – idealul ar fi să împărtășească preocupări în domeniul artelor. Ideile oarecum fixe (dar valabile) ale Taurului nu duc la dispute între cei doi, pentru că Geamănul e diplomat și ușor detașat de toate.

Totuși, dacă Taurul stăruie prea mult într-o obsesie, dacă se fixează într-o poziție și nu mai vrea să se urnească din loc, Geamănul, plictisit, își ia zborul discret, fără dramă, fără tărăboi.

S-ar putea crede că felul de a fi ușor visător al Geamănului va intra inevitabil în conflict cu simțul practic al Taurului. Dar lucrurile nu stau chiar așa. Geamănul nu este chiar atât de aerian pe cât pare. Geamănul nu este un risipitor și, chiar dacă sare ușor de la una la alta, el nu pierde din vedere obiectivele majore și traiectoria principală. Dacă Taurul se bazează pe el în cele mai importante privințe, nu greșește.

Deci, până la urmă, Taurul și Geamănul sunt compatibili într-o măsură destul de mare. Geamănul este cu capul în nori; Taurul este cu picioarele pe pământ; împreună sunt capabili să acopere o arie largă de preocupări și să-și satisfacă atât dorințele materiale cât și pe cele spirituale.

Cupluri celebre: Rgina Elizabeta II a Marii Britanii (Taur) și Prințul Philip (Gemeni); Țarul Nicolae II (Taur) și Alexandra Feodorovna (Gemeni); James Brown (Taur) și Tomi Rae Brown (Gemeni); Enrique Iglesias (Taur) și Anna Sergeyevna Kournikova (Gemeni).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Gemenilor (descriere)

Taur și Rac

Zodia Taurului – semn de pământ – și Zodia Racului – semn de apă – trăiesc în cea mai mare parte a timpului într-o zonă realistă, concretă. Preocupările de ordin practic, material, le consumă o mare parte din energia de cuplu. De regulă, ei sunt mulțumiți așa. Taurul este cel cu deciziile, Racul este maestru în execuție.

Pericolul vine din impulsivitatea Taurului. Adesea, el nu știe să-și dozeze forța și îl poate intimida pe Rac. Cu obiceiul său de a generaliza și de a aduce în dispută fapte care nu au legătură cu subiectul discuției, îl poate face pe Rac să se îndoiască de propria sa valoare, de reușitele sale. Asta pentru Rac este devastator.

Taurul nu are nicio inhibiție când e să-și exprime părerile critice – de altfel, întemeiate și de bună-credință. Însă Racul este sensibil la critici și, dacă acestea devin sistematice, se simte nedreptățit și neapreciat. În acest caz, ori cade în cursă și se lasă dominat, ori se retrage să-și lingă rănile în singurătate. În ambele cazuri, Racul suferă. Dar suferă și Taurul, pentru că, în fond, el are nevoie de blândețea și de bunătatea Racului.

Rupturile nu sunt mereu definitive, pentru că Racul este iertător și preferă să se întoarcă la ceea ce cunoaște decât să tot ia viața de la capăt alături de parteneri noi. Taurul este neiertător doar în cazuri de trădare sau în fața lipsei de principii și de caracter – ceea ce nu este cazul la Rac.

Cupluri celebre: George Constantin (Taur) și Iulia Buciuceanu (Rac); Janet Jackson (Taur) și René Elizondo Jr. (Rac); Barbra Streisand (Taur) și James Brolin (Rac); Penélope Cruz (Taur) și Tom Cruise (Rac); Anthony Quinn (Taur) și Katherine DeMille (Rac).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Racului (descriere)

Taur și Leu

Chiar dacă s-ar crede că e o relație dificilă, cele mai multe cupluri Leu – Taur sunt rezistente. La prima întâlnire, Leul se bucură de statutul de premiu al Taurului, care îi arată admirație.

Cei doi sunt niște încăpățânați iremediabili care nu au probleme în a pune cărțile pe masă. Tensiunea este întreținută de orgoliul Leului, dar Taurului pare să nu-i pese.

Ambii sunt lipsiți de inhibiții când vine vorba de plăceri, făcând din sex un factor care elimină frustrările.
Leul îl ajută pe Taur să renunțe la scutul de protecție și să se lase purtat de vise iar Taurul îl impinge pe Leu să își transforme în realitate cele mai nebunești idei.

O problemă gravă poate apărea când Leii se simt neglijați. Acesta este un cuplu care se ceartă des dar certurile lor pot să reinventeze relația.

Cupluri celebre: Bianca Jagger (Taur) și Mick Jagger (Leu); Gina Torres (Taur) și Laurence Fishburne (Leu); Debra Winger (Taur) și Timothy Hutton (Leu).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Leului (descriere)

Taur și Fecioară

Cei doi chiar se înțeleg reciproc și formează un cuplu puternic. Taurul preia conducerea, iar pe Fecioară nu o deranjează, atât timp cât există un plan bun. Ambii sunt romantici și își petrec mult timp analizând situațiile din jurul lor. Fecioara este mereu atentă la ce îi place și ce nu îi place Taurului. Taurul este topit după senzualitatea Fecioarei iar aceasta se poate relaxa doar în prezența Taurului.

Dacă Taurul se ocupă de partea financiară, Fecioara îl ajuta să analizeze opțiunile. Dacă Taurul se încurcă în vreo problemă, Fecioara îl ajută și îl inspiră.

Ambii sunt conștienți de nevoia de securitate, de aceea discută orice este legat de sentimentele lor. Taurul este foarte rezistent la criticile Fecioarei, dar în același timp va aprecia perspicacitatea. Fecioara îl crede uneori pe Taur mult prea rigid și de neschimbat. Casa celor doi este comodă și practică. Taurul admiră dexteritatea Fecioarei în pat.

Cupluri celebre: Faith Hill (Fecioară) și Tim McGraw (Taur); Roberto Rossellini (Taur) și Ingrid Bergman (Fecioară); Ahmet Zappa (Taur) and Rose McGowan (Fecioară).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Fecioarei (descriere)

Taur și Balanță

Ambii sunt conduși de Venus și împărtășesc aceeași dragoste pentru exces. Există o puternică atracție fizică, ceea ce îi face să ignore trăsăturile diferite de personalitate. Taurul îi apreciază Balanței eleganța în a se îmbrăca și a conversa, farmecul ei general și o va ajuta în luarea deciziilor, iar Balanța apreciază belșugul pe care Taurul îl poate aduce și îl poate ajuta să vadă diferitele aspecte ale unei situații.

Aceste semne își doresc stabilitate și siguranță de la o relație, împărtășesc dragostea pentru artă și cultură. Le place să fie curtați, respectiv să curteze, romantismul li se potrivește ambilor.

Pentru cei doi se anunță o viață de familie fericită. Merg împreună împărțind totul, ambii fiind consumatori de plăceri rafinate. Avem de-a face de asemenea cu un cuplu petrecăreț.

Taurul, în viață, reprezintă o fire practică, Balanța având o fire intelectuală. Ei văd lumea în moduri complet diferite. Conflictele vor apărea deoarece Taurul e prea posesiv iar Balanța are o fire foarte sociabilă, căreia îi place să flirteze, asta facându-l pe Taur foarte gelos.

Balanța analizează în permanență și e în căutare de idei noi. În timp, ea va dori să facă schimbări în cadrul relației lor iar Taurul, firește, se va împotrivi cu încăpățânare, el în general văzând lucrurile doar dintr-un singur punct de vedere. Balanței îi va fi greu să accepte încăpățânarea Taurului, iar acesta va suporta cu greu indeciziile Balanței.

În cadrul unei relații de lungă durată, Taurul și Balanța trebuie să depuna eforturi pentru ca această relație să meargă.

Cupluri celebre: Judy Davis (Taur) și Colin Friels (Balanță); Eva Perón (Taur) și Juan Domingo Perón (Balanță); George Orson Welles (Taur) și Rita Hayworth (Balanță).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Balanței (descriere)

Taur și Scorpion

Fiind două semne opuse pe cercul zodiacal, Scorpionul și Taurul sunt diferite la bază. După cum se știe, lucrurile opuse se atrag cu putere însă nu trebuie pierdut din vedere cp ciocnirea lor, atunci când are loc, poate avea ca efect o explozie spectaculoasp.

Dacă sunt în esență diferite, nu înseamnă că aceste două zodii nu au chiar nimic în comun. Problema aici este alta. Personalitățile lor puternice fac de multe ori ca o relație să fluctueze în limite destul de largi, de la pasiune puternică, până la ură imediată.

Fiind vorba despre două zodii posesive și, deopotrivă, încăpățânate, Scorpionul și Taurul își pot recunoaște reciproc aceste trăsături și, plecând de la acest lucru, se pot înțelege unul pe celălalt. Pentru că fiecare dintre ei știe foarte bine ce dorește într-o relație, este capabil să ofere același lucru și partenerului.

Prin încrederea unuia față de celălalt și stabilitatea astfel obținută în cadrul unei relații, Scorpionul și Taurul pot forma o echipă puternică, capabilă să treacă ușor peste orice neajuns. Partea frumoasă în această combinație este că, împreună, prin aportul fiecăruia dintre ei, se poate ajunge la un rezultat complet. Tratată cu grijă, relația dintre Scorpion și Taur are potențial.

Cupluri celebre: Ethan Hawke (Scorpion) și Uma Thurman (Taur).
Dennis Quaid (Berbec) si Meg Ryan (Scorpion); Russell Crowe (Berbec) si Meg Ryan (Scorpion); Kate Hudson (Berbec) si Owen Wilson (Scorpion); Pierre Curie (Taur) și Marie Skłodowska Curie (Scorpion); Al Pacino (Taur) și Beverly Heather D’Angelo (Scorpion); Al Pacino (Taur) și Kathleen Denise Quinlan (Scorpion).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Scorpionului (descriere)

Taur și Săgetător

Relația dintre aceste două zodii, chiar dacă poate ajunge una foarte interesantă, pasională și deosebit de fericită în plan sexual, are nevoie de timp pentru a se dezvolta. Dacă Săgetorul și Taurul nu au suficientă răbdare pentru a se cunoaște unul pe celălalt și vor încerca mai degrabă să-și fure unul altuia energia, cuplul acesta se va rupe cu siguranță la un moment dat.

Dacă Taurul preferă mai mult mediul familiar al propriei case, Săgetătorul este mereu în căutarea unei aventuri iar distracțiile domestice îl vor plictisi. Atunci când Taurul este suficient de extrovertit pentru a-l însoți pe Săgetător în societate, unde acestuia îi place să se afișeze, iar acesta din urma învața să guste și valorile tradiționale de care Taurul este legat puternic, relația lor are șanse să funcționeze.

Săgetătorul este în permanență agitat iar acest aspect poate aduce în cuplu o atmosferă tensionată, mai ales pentru Taur. Taurul poate vedea un pericol în fiecare acțiune întreprinsă de Săgetător și dacă natura sa fermă se va pune împotriva acestei evoluții, relația se rupe sau, în cel mai bun caz, va stagna.

Pe de altă parte, dacă Taurul renunță măcar parțial la strictețe, el poate fi impulsionat de Săgetător și poate ajunge să-și valorifice calitățile pragmatice sub coordonarea acestuia.

Cuplu celebru: Kirsten Dunst (Taur) și Jake Gyllenhaal (Săgetător).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Săgetătorului (descriere)

Taur și Capricorn

Zodia Capricornului și Zodia Taurului sunt ambele semne de pământ, deci nu există contradicții majorii între nativii acestor două zodii. Crede-mă, pe aceștia doi ți-i dorești ca șefi. Criteriile de promovare în companie potrivit lor sunt dintre cele mai nobile: competență, eficiență, loialitate. Simțul onoarei îi caracterizează în egală măsură. Poate că Taurul este un pic mai impetuos, cu trăsături cavalerești mai pronunțate, dar, în final, vor vota de aceeași parte și vor lua decizia corectă.

În casă, Capricornul și Taurul vor trage în aceeași direcție și nu este de așteptat să rămână unul în urma altuia. Este posibil ca simțul practic al Capricornului să se împiedice de htărârea cu care Taurul respinge orice compromis. Dar asta se va întâmpla punctual, pe subiecte concrete – nu va fi o luptă de principii. Ambii sunt puternic ancorați în realitatea practică și știu să țină echilibrul între realizările de ordin material și acumulările de ordin intelectual.

În societate, cuplul Capricorn-Taur va apărea mereu impunător, perfect onorabil și încadrându-se elegant în coveniențe. Relația va fi subiect de bârfe și scandaluri – cel puțin, ei nu vor da motive reale.

Cupluri celebre: Martin Luther King Jr. (Capricorn) și Coretta Scott King (Taur); Richard Nixon (Capricorn) și Thelma Catherine Nixon (Taur).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Capricornului (descriere)

Taur și Vărsător

Zodia Vărsătorului și Zodia Taurului se bazează ambele pe forță, dar forțele lor sunt de naturi diferite. Vărsătorul, semn de aer, are de partea sa puterea de a proiecta, de a imagina, de a anticipa. Taurul, semn de pământ, are forță în cunoașterea și stăpânirea realității, a concretului, a aspectelor practice ale vieții. Dacă ei reușesc să treacă de etapa dezacordului, a divergențelor de opinii și înțeleg cât de bine se pot completa și sprijini reciproc, nimic nu le mai stă în cale.

Vărsătorul și Taurul au în comun un anumit cavalerism, dar diferit dozat. La Taur, această trăsătură poate merge până la eroism, în vreme ce Vărsătorul, ceva mai flexibil, va prinde curentul favorabil și se va plia pe el în realizarea scopurilor sale – desigur, nu cu orice preț.

Este posibil ca Vărsătorul să-i reproșeze Taurului încăpățânarea de a persevera într-o direcție, de a demonstra ceva, cu prețul unei pierderi materiale.

Atât Vărsătorul cât și Taurul au obiceiul de a vorbi pe șleau, fără menajamente. Dacă sunt oameni educați, măcar nu se vor jigni. Dar se vor confrunta verbal și se vor pune unul pe celălalt în situația de a se apăra – lucru pe care și unul, și celălalt îl fac cu impetuozitate, în dialoguri cu replici scurte și pe ton ridicat care vor fi lesne luate drept certuri. Dacă socotim și îmbufnarea pe care Vărsătorul o va afișa și o va păstra mai mult decât Taurul, da, am putea spune pe scurt că între ei se petrec certuri frecvente.

Soluția vine din apropierea fizică, dar și din discuțiile de a doua zi, purtate cu calm și, pe cât posibil, în afara cadrului obișnuit.

Cupluri celebre: Eva Braun (Vărsător) și Adolf Hitler (Taur); Farrah Fawcett (Vărsător) și Ryan O’Neal (Taur).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Vărsătorului (descriere)

Taur și Pești

Zodia Peștilor și Zodia Taurului vorbesc, de cele mai multe ori, limbi diferite.

Dacă el este nativ în Pești și ea în Taur, împreună sunt ilustrarea perfectă a lui „mult zgomot pentru nimic'. În timp ce Taurul se referă mereu la lucruri concrete și vrea să iasă cu o rezoluție clară din orice discuție, Peștii alunecă și divaghează, par tot timpul că se eschivează și lungesc discuția numai de dragul exercițiilor de logică. Chiar dacă, în principiu, cei doi sunt de acord, reușesc cumva să se ciondănească tot timpul.

Dacă, însă, ea este nativă în Pești, toate ieșirile partenerului Taur sunt catalogate scurt ca „toane' sau „faze' și sunt lăsate să se consume, după care discuția se reia frumos de unde a fost părăsit tonul calm.

Secretul între cei doi este încrederea. Mai precis, încrederea Peștilor în Taur și încrederea Taurului în sine însuși. Nativul în Pești are, în general, o problemă cu suspiciunea, cu îndoiala față de tot și de toate. Or, Taurul este sincer și de cuvânt, nobil în felul său brutal. Odată verificată, buna lui credință nu mai este pusă la îndoială.

Taurul știe că rațiunea și instinctele sale sunt bune, așa că, protectiv cum este, nu se împiedică de angoasele Peștilor, pentru că tot ceea ce face este spre binele comun.

Cuplu celebru: Eva Longoria (Pești) și Tony Parker Jr. (Taur); Audrey Hepburn (Taur) și Andrea Paolo Mario Dotti (Pești); Penélope Cruz (Taur) și Javier Bardem (Pești).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Peștilor (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii