Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii

Taur și Vărsător

Zodia Vărsătorului și Zodia Taurului se bazează ambele pe forță, dar forțele lor sunt de naturi diferite. Vărsătorul, semn de aer, are de partea sa puterea de a proiecta, de a imagina, de a anticipa. Taurul, semn de pământ, are forță în cunoașterea și stăpânirea realității, a concretului, a aspectelor practice ale vieții. Dacă ei reușesc să treacă de etapa dezacordului, a divergențelor de opinii și înțeleg cât de bine se pot completa și sprijini reciproc, nimic nu le mai stă în cale.

Vărsătorul și Taurul au în comun un anumit cavalerism, dar diferit dozat. La Taur, această trăsătură poate merge până la eroism, în vreme ce Vărsătorul, ceva mai flexibil, va prinde curentul favorabil și se va plia pe el în realizarea scopurilor sale – desigur, nu cu orice preț.

Este posibil ca Vărsătorul să-i reproșeze Taurului încăpățânarea de a persevera într-o direcție, de a demonstra ceva, cu prețul unei pierderi materiale.

Atât Vărsătorul cât și Taurul au obiceiul de a vorbi pe șleau, fără menajamente. Dacă sunt oameni educați, măcar nu se vor jigni. Dar se vor confrunta verbal și se vor pune unul pe celălalt în situația de a se apăra – lucru pe care și unul, și celălalt îl fac cu impetuozitate, în dialoguri cu replici scurte și pe ton ridicat care vor fi lesne luate drept certuri. Dacă socotim și îmbufnarea pe care Vărsătorul o va afișa și o va păstra mai mult decât Taurul, da, am putea spune pe scurt că între ei se petrec certuri frecvente.

Soluția vine din apropierea fizică, dar și din discuțiile de a doua zi, purtate cu calm și, pe cât posibil, în afara cadrului obișnuit.

Cupluri celebre: Eva Braun (Vărsător) și Adolf Hitler (Taur); Farrah Fawcett (Vărsător) și Ryan O’Neal (Taur).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Vărsătorului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii