Compatibilitățile Taurului cu celelalte zodii

Taur și Rac

Zodia Taurului – semn de pământ – și Zodia Racului – semn de apă – trăiesc în cea mai mare parte a timpului într-o zonă realistă, concretă. Preocupările de ordin practic, material, le consumă o mare parte din energia de cuplu. De regulă, ei sunt mulțumiți așa. Taurul este cel cu deciziile, Racul este maestru în execuție.

Pericolul vine din impulsivitatea Taurului. Adesea, el nu știe să-și dozeze forța și îl poate intimida pe Rac. Cu obiceiul său de a generaliza și de a aduce în dispută fapte care nu au legătură cu subiectul discuției, îl poate face pe Rac să se îndoiască de propria sa valoare, de reușitele sale. Asta pentru Rac este devastator.

Taurul nu are nicio inhibiție când e să-și exprime părerile critice – de altfel, întemeiate și de bună-credință. Însă Racul este sensibil la critici și, dacă acestea devin sistematice, se simte nedreptățit și neapreciat. În acest caz, ori cade în cursă și se lasă dominat, ori se retrage să-și lingă rănile în singurătate. În ambele cazuri, Racul suferă. Dar suferă și Taurul, pentru că, în fond, el are nevoie de blândețea și de bunătatea Racului.

Rupturile nu sunt mereu definitive, pentru că Racul este iertător și preferă să se întoarcă la ceea ce cunoaște decât să tot ia viața de la capăt alături de parteneri noi. Taurul este neiertător doar în cazuri de trădare sau în fața lipsei de principii și de caracter – ceea ce nu este cazul la Rac.

Cupluri celebre: George Constantin (Taur) și Iulia Buciuceanu (Rac); Janet Jackson (Taur) și René Elizondo Jr. (Rac); Barbra Streisand (Taur) și James Brolin (Rac); Penélope Cruz (Taur) și Tom Cruise (Rac); Anthony Quinn (Taur) și Katherine DeMille (Rac).

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Taurului
Zodia Racului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii