Compatibilitățile Gemenilor cu celelalte zodii

Compatibilitățile Gemenilor cu celelalte zodii se înscriu în tendința generală a acestei zodii de armonie și lejeritate în relații. Află care sunt acestea!

Gemeni și Berbec

Un semn de foc și unul de aer, așa cum sunt Zodia Berbecului și Zodia Gemenilor, duc la arderi intense. Cel puțin, Berbecul va fi încântat de seninătatea Geamănului, de ușurința cu care îi acceptă capriciile. Geamănul detestă conflictul și, la urma urmei, nici nu prea îi pasă de multe. Nu se va angaja în lupta de argumente cu Berbecul pentru că își poate vedea de treaba lui independent.

Spiritul de independență al Gemenilor îi convine Berbecului până la un punct, pentru că se simte, la rândul lui, lăsat în pace. Dacă, însă, independența partenerului nativ în Gemeni se transformă în absență, Berbecul se simte lăsat pe dinafară, neglijat și începe să sufere.

După bunul lui obicei, Berbecul își manifestă frustrarea printr-o atitudine posacă, dar nu catadicsește să explice motivele supărării. Iar Geamănul ocolește discuția deschisă de teamă să nu se transforme în ceartă. Și așa se compromite comunicarea între cei doi: din dragoste, cu cele mai bune intenții.

Cel mai bine se înțeleg Berbecul și Gemenii în proiectele artistice, pentru că sunt amândoi dispuși să treacă dincolo de limitele convenționalului. Berbecul va veni cu harul detaliului perfect; Geamănul, chiar așa, aerian cum pare, va ține în frâu bugetul.

Cupluri celebre: Charlie Chaplin (Berbec) și Paulette Goddard (Gemeni); Omar Sharif (Berbec) și Faten Hamama (Gemeni).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Berbecului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii