Compatibilitățile Racului cu celelalte zodii

Rac și Scorpion

Fiind două zodii de Apă, atât Scorpionul, cât și Racul, sunt zodii bine definite emoțional. Prin urmare, această combinație poate fi una deosebit de pasională, cu șanse foarte mari să funcționeze.

Un aspect important în această relație este cel legat de atracția sexuală, pentru că aceasta va fi mereu puternică între Scorpion și Rac. Împreună, aceste două zodii vor avea o viață intimă fericită, în care se vor implica total iar momentele plăcute trăite alături vor rămâne amintiri puternice pentru un timp îndelungat.

Fiecare va intui destul de bine ce se ascunde sub carapacea dură a celuilalt și va încerca să compenseze slăbiciunile acestuia prin propriile sale forțe, formând împreună un tandem deosebit de valoros din punct de vedere emoțional. După ce vor ajunge să se cunoască bine, încrederea reciprocă va fi extrem de puternică și fiecare în parte va încerca să-l apere pe celălalt cu toate forțele pe care le deține.

Chiar dacă vor ajunge să se cunoască suficient de bine, un anumit mister va rămâne mereu în această relație și asta nu este neapărat un lucru rău, pentru că va face combinația mai interesantă.

Ambele zodii sunt semne de Apă și acest lucru certifică adâncimea emoțională a fiecăruia. Împreună, vor învăța să-și descopere trăirile intime și, plecând de la acest aspect, relația lor poate fi una foarte stabilă și de lungă durată.

Cupluri celebre: Lady Diana (Rac) și Prințul Charles (Scorpion); Harrison Ford (Rac) și Calista Flockhart (Scorpion); Ernest Hemingway (Rac) și Martha Gellhorn (Scorpion); Ernest Miller Hemingway (Rac) și Elizabeth Hadley Richardson (Scorpion); Jessica Simpson (Rac) și Nick Lachey (Scorpion); Phoebe Cates (Rac) și Kevin Kline (Scorpion); Leon Trotsky (Scorpion) și Frieda Kahlo (Rac); Tom Hanks (Anne Bancroft) și Rita Wilson (Scorpion).

Citește și:
Zodia Racului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Racului
Zodia Scorpion (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii