Compatibilitățile Racului cu celelalte zodii

Rac și Rac

Nu pot să existe doi parteneri mai cuminți și mai liniștiți decât doi nativi din Zodia Racului. Casa lor este cel mai cald și mai plăcut loc în care poți să poposești într-o zi de iarnă grea. Totul e la locul lui, totul e frumos, fără opulență, dar cu bun gust. Majoritatea lucrurilor care împodobesc casa sunt făcute sau măcar decorate de mâinile lor. Cât despre mesele bogate, frumos aranjate și mâncărurile pline de savoare – prietenii le evocă întotdeauna cu cea mai mare plăcere.

Între ei, treburile mărunte se transformă în tot atâtea bucurii care îi țin împreună. Chiar dacă nu se avântă zilnic în discuții filozofice și în aventuri spirituale, arta nu le e străină și sunt sensibili la poezie și la frumos. Sunt fideli din convingere, dar și din nevoia de siguranță și stabilitate. Familia lor este cel mai adesea una tradițională, însă fără nuanțele de dominație absolută a bărbatului.

Racii sunt firi econome și bugetul casei, fie el mai mare sau mai mic, le va fi cumva mereu deajuns. Rareori un Rac se îndatorează. Buna cuviință îi va călăuzi toată viața și tot așa își vor educa și copiii.

Singurul pericol care îi pândește este acela de a se lăsa influențați de frustrările din afara casei – de la serviciu, sau din familiile de origine – și de a-și descărca necazul asupra celuilalt partener, sau de a se plânge excesiv, inducându-i și acestuia nefericirea lui. Racul – celălalt Rac – nu este foarte priceput în a-și îmbărbăta și întări partenerul, pentru că are și el propriile sensibilitățile și slăbiciuni. Atunci se pot adânci amândoi în nefericire, fără să sesizeze imediat că motivul nefericirii este undeva, în afara cuplului lor.

Cupluri celebre: Ernest Miller Hemingway (Rac) și Pauline Marie Pfeiffer (Rac); Sylvester Gardenzio Stallone (Rac) și Brigitte Nielsen (Rac).

Citește și:
Zodia Racului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Racului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii