Compatibilitățile Racului cu celelalte zodii

Rac și Vărsător

Ce să caute împreună un nativ din Zodia Vărsătorului și unul din Zodia Racului? Cam același lucru pe care îl caută un Vărsător cu un Taur (semn de pământ), mai puțin impetuozitatea și concursul de energii. Ceea ce proiectează Vărsătorul cu avântul lui caracteristic Racul poate să pună în practică, minuțios și cu răbdare, ba și cu o doză inegalabilă de talent.

Până la un punct, Racul e fericit să fie condus, se lasă chiar ușor dominat și totul e minunat. Dacă, însă, Vărsătorul o ia înainte cu pânzele umflate de idealurile lui iar Racul se simte lăsat în urmă, va apărea frustrarea. În cumințenia lui, Racul poate să pară lipsit de vlagă, poate da impresia că se mulțumește cu o situație mediocră și că nu năzuiește la nimic deosebit. De aceea, Vărsătorul se poate plictisi, poate simți că nu are în Rac un partener pe măsura lui.

Soluția este ca Racul să aibă proiectele lui și să tindă, așa cum îi e felul, spre perfecțiune. Totodată, el trebuie să devină conștient de faptul că un lucru bine făcut și care funcționează ceas e mai folositor decât un proiect măreț, genial, dar nefuncțional. Iar lucrul acesta trebuie să-l înțeleagă și Vărsătorul.

Cuplu celebru: Nancy Reagan (Rac) și Ronald Reagan (Vărsător); Tom Cruise (Rac) și Mimi Rogers (Vărsător).

Citește și:
Zodia Racului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Racului
Zodia Vărsătorului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii