Compatibilitățile Racului cu celelalte zodii

Gemeni și Rac

Zodia Gemenilor este una marcată de semnul aerului; Zodia Racului este sub semnul apei. Deci, nimic grav, nimic intens, nimic apăsător. Fluiditate, curgere, mobilitate. Nici Geamănul, nici Racul nu suferă de orgoliu sau de încăpățânare. Dintre toate semnele de aer, Geamănul este cel mai echilibrat. Dintre toate semnele de apă, Racul este cel mai inofensiv. Așadar, între Geamăn și Rac sunt toate șansele să fie pace.

Racul este cel care menține permanent contactul cu realitatea și cu aspectele practice ale vieții, în timp ce Geamănul îi oferă Racului un orizont ceva mai larg și mai liber, emancipare și relaxare.

Numai că pacea îndelungată lesne se poate transforma în plictiseală pentru Geamăn care simte nevoia schimbărilor frecvente și existenței mai multor variante atât în profesie cât și în petrecerea timpului liber. Dacă zilele seamănă între ele și dacă partenerul nu-i oferă nicio provocare intelectuală, va deveni absent în relație, pentru că, de fapt, va fi prezent în altă parte.

Racul are o natură timidă, uneori, tristă, chiar pesimistă. Asta ar putea să-l plictisească pe Geamăn și să-l facă să-și ia zborul. Nefiind un model de fidelitate, ba chiar având o atracție către o viață dublă, este posibil ca Geamănul să înșele, apoi să părăsească pe blajinul Rac care nu știe să-i ofere destulă aventură.

Relața dintre un Geamăn și un Rac are șanse să reziste dacă amândoi sunt suficient de inteligenți și de educați încât să se atragă unul pe altul în discuții și experiențe intelectuale și artistice.

Cupluri celebre: Tom Cruise (Rac) și Nicole Kidman (Gemeni); Dina Eastwood (Rac) și Clint Eastwood (Gemeni); Kirk Brandon (Rac) și Boy George (Gemeni).

Citește și:
Zodia Racului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Racului
Zodia Gemenilor (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii