Compatibilitățile Racului cu celelalte zodii

Zodia Racului

Compatibilitățile Racului cu celelalte zodii sunt determinate în mare măsură de natura emoțională a acestei zodii. Află care sunt cele mai compatibile semne din zodiac!

Rac și Berbec

Zodia Berbecului și Zodia Racului: un semn de foc și un semn de apă. Berbecul este vivace, plin de umor, are idei năstrușnice și le pune în aplicare fără să stea pe gânduri, în timp ce Racul este cuminte și așezat, privind uimit la nebuniile Berbecului.

Ceea ce au în comun este talentul pentru lucrurile care cer manualitate. Berbecul este artist, are idei originale, iar Racul este un executor excepțional, sensibil, care nu face rabat la calitatea lucrului care-i iese din mână. Împreună pot face o echipă perfectă.

În casa lor va fi întotdeauna un confort cald, cu o tușă artistică. Se va mânca bine (chiar dacă nu întotdeauna sănătos), cu rafinament și servit irereproșabil. Musafirii nu se vor mai da plecați.

Berbecul trebuie să-și tempereze umorul și tendința de a glumi pe seama Racului; trebuie să fie ceva mai atent la nevoile partenerului său Rac, să-l asculte și să-i ia în serios. Nu trebuie să-I minimizeze meritele și aportul la bunăstarea comună pentru că Racul suferă mult atunci când este nedreptățit.

La rândul său, Racul nu trebuie să ia personal stilul de umor al Berbecului și să accepte că acesta are nevoie de relaxare, de libertate, inclusiv în modul de a comunica, dacă nu depășește anumite limite acceptabile. Dacă Racul va apela la grija și protecția Berbecului, va fi surprins să afle cât de grijuliu și protector poate acesta să fie.

Cupluri celebre: Tommy Mottola (Rac) și Mariah Carey (Berbec); Elsa Pataky (Rac) și Adrien Brody (Berbec); Diana, Princess of Wales (Rac) și Dodi Fayed (Berbec); Gerald Ford (Rac) și Betty Ford (Berbec); Ernest Miller Hemingway (Rac) și Mary Welsh Hemingway (Berbec).

Citește și:
Zodia Racului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Racului
Zodia Berbecului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii