Compatibilitățile Racului cu celelalte zodii

Rac și Capricorn

Între Zodia Capricornului și Zodia Racului – un semn de pământ și un semn de apă – ar putea să nu fie loc de prea mult amuzament și de prea multă fantezie. Pe de altă parte, nici crize majore nu sunt de așteptat. Capricornul și Racul sunt doi perfecționiști, fiecare în felul său. Nativul în Capricorn cere de la sine și de la ceilalți perfecțiune, iar Racul tocmai asta oferă. Cu răbdare și meticulozitate, cu modestie și talent, Racul nu livrează lucruri făcute pe jumătate, improvizate și însăilate.

Am spus că nu sunt de așteptat crize majore între Capricorn și Rac, dar sunt șanse de uzură, de acumulare de tensiuni în această relație. Capricornul este direct, nu prea îl preocupă să-i menajeze pe ceilalți. Convingerea este că sinceritatea este o datorie, iar buna credință îi exonerează de răspundere în cazul în care spusele lui rănesc. Și tocmai acesta este pericolul în relația cu sensibilul Rac.

Pentru că Racul este, poate, cel mai vulnerabil semn din zodiac. El se știe, la rândul său, onest și devotat și ia orice observație drept o agresiune nedreaptă. Se simte trădat și suferă, chiar dacă nu se exteriorizează. Are Racul tăria să părăsească pe cineva care-l rănește cu sau fără intenție? Greu, greu de tot, pentru că este statornic până la dependență. Dar se ofilește, se răcește și se interiorizează tot mai mult.

Cupluri celebre: Paul McCartney (Rac) și Heather Mills (Capricorn); Sir Patrick Stewart (Rac) și Sunny Ozell (Capricorn).

Citește și:
Zodia Racului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Racului
Zodia Capricornului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii