Compatibilitățile Racului cu celelalte zodii

Rac și Leu

Și Leul, și Racul au atitudini jucăușe și aceeași dorință de relații amoroase stabile. Vecini în zodiac, cei doi sunt dependenți de poziția Soarelui care le dă energie cosmică.

Racul suportă destul de greu locurile aglomerate în timp ce pe Leul nu îl deranjeză spectacolele cu multă lume. Leul vrea să fie mandru de partenerul său și nu va avea răbdare cu un Rac care se panichează în public sau este depășit de situație.

Leului îi plac gesturile romantice iar Racul știe când și cum să își arate afecțiunea. Amândurora le place să se alinte și nu îi deranjează să facă asta în public.

Leul are darul de a-i lumina Racului părțile întunecate ale caracterului, dar cu siguranță nu vrea să facă asta tot timpul. Un Rac puternic acceptă mândria Leului și va crește în umbra lui.

Dacă Racul va cerși afecțiune, Leul își va pierde respectul. Racul intuiește când Leul are nevoie de aprobare, dar îi crește resentimentul dacă asta se întâmplă prea des.

Problema banilor este una foarte delicată de vreme ce ambii sunt cheltuitori. Dar se descurcă mereu, având colaborări creative.

Cupluri celebre: Donna Dixon (Rac) și Dan Ackroyd (Leu); Sylvester Stallone (Rac) și Jennifer Flavin (Leu); Emmanuelle Seigner (Rac) Roman Polanski (Leu); Billy Crudup (Rac) și Mary Louise Parker (Leu); Courtney Love (Rac) și Edward Norton (Leu); Josephine (Rac) și Napoleon (Leu).

Citește și:
Zodia Racului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Racului
Zodia Leului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii