Compatibilitățile Racului cu celelalte zodii

Rac și Fecioară

Fecioara și Racul încep cu dreptul această relație, chiar dacă ambii sunt rezervați, pentru că se respectă foarte mult reciproc. Racul apreciază originalitatea Fecioarei și felul în care își pune aceasta amprenta personală pe multe lucruri.

Fecioara încearcă să-i organizeze putin viața Racului, iar acesta apreciază acest tip de atenție, chiar dacă uneori se merge prea departe.

Împreună rezolvă orice problemă. Se simt confortabil când planifică tot, astfel minimizând frica de necunoscut. Un cuvânt cheie în relație este „siguranța'. Cei doi apreciază rutina vieții, cu condiția să-și rezolve problemele și să crească împreună.

Fecioara este o gânditoare iar Racul este un sentimental, iar de aici se pot isca probleme. Însă în mare, cuplul Fecioară – Rac este caracterizat de dragoste, senzualitate și încredere. Este o relație care se materializează printr-o căsătorie iar angajamentul va dura o viață.

Cupluri celebre: Hannah Stewart (Rac) și Rupert Grint (Fecioară); Lynne Frederick (Rac) și Peter Sellers (Fecioară); George Orwell (Rac) și Sonia Orwell (Fecioară); Mel Brooks (Rac) și Anne Bancroft (Fecioară).

Citește și:
Zodia Racului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Racului
Zodia Fecioarei (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii