Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii

Pești și Capricorn

Interesant de văzut câtă răbdare au Capricornii și câtă încredere au Peștii. Dacă el este născut în Zodia Capricornului și ea, în Zodia Peștilor, nu poate fi prea rău. Realismul și simțul practic al Capricornului se va întâlni cu volubilitatea și exuberanța femeii native în Pești. Ea va vedea frumosul peste tot, se va împrieteni ușor, își va pune sufletul în palmă, iar el… va fi OK cu asta. Capricornul nu este nici un sălbatic, nici un secretos.

A nu se crede că femeia născută în Zodia Peștilor este nerealistă. Dimpotrivă, are o fire practică, rezolvă totul cu tenacitate și curaj, cheltuiește cu multă eficiență, deci soțul ei Capricorn va avea toată încrederea să-i lase pe mână întregul buget al casei și va fi mulțumit.

Dacă ea este Capricorn și el Pești… poate că lucrurile vor sta diferit, pentru că nu există zodie ai cărei nativi să fie mai diferiți în funcție de gen cum este Zodia Peștilor.

Bărbatul născut în Zodia Peștilor este mai puțin încrezător în semenii lui decât femeia din aceeași zodie; are stări contradictorii cu schimbări rapide; este complicat și sensibil. Ceea ce îi oferă femeia Capricorn – soliditate, onestitate, constanță – s-ar putea să nu-i fie suficient bărbatului Pești.

Ce i-ar mai trebui în plus? Păi tocmai aceasta este problema: nici el nu știe ce-i lipsește. Poate o anumită strălucire în relație, o comunicare subtilă, ceva care să se înscrie în zona excepționalului. Iar Capricornul este atât de realist… De unde să scoată asemenea hocus-pocus?

Cupluri celebre: Oksana Petrovna Grigorieva (Pești) și Mel Gibson (Capricorn); Albert Einstein (Pești) și Elsa Einstein (Capricorn); Christine Baumgartner (Pești) și Kevin Costner (Capricorn Steve Jobs (Pești) și ); Joan Baez (Capricorn); Mikhail Sergeyevich Gorbachev (Pești) și Raisa Maximovna Gorbacheva (Capricorn).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Capricornului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii