Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii

Pești și Taur

Zodia Peștilor și Zodia Taurului vorbesc, de cele mai multe ori, limbi diferite.

Dacă el este nativ în Pești și ea în Taur, împreună sunt ilustrarea perfectă a lui „mult zgomot pentru nimic'. În timp ce Taurul se referă mereu la lucruri concrete și vrea să iasă cu o rezoluție clară din orice discuție, Peștii alunecă și divaghează, par tot timpul că se eschivează și lungesc discuția numai de dragul exercițiilor de logică. Chiar dacă, în principiu, cei doi sunt de acord, reușesc cumva să se ciondănească tot timpul.

Dacă, însă, ea este nativă în Pești, toate ieșirile partenerului Taur sunt catalogate scurt ca „toane' sau „faze' și sunt lăsate să se consume, după care discuția se reia frumos de unde a fost părăsit tonul calm.

Secretul între cei doi este încrederea. Mai precis, încrederea Peștilor în Taur și încrederea Taurului în sine însuși. Nativul în Pești are, în general, o problemă cu suspiciunea, cu îndoiala față de tot și de toate. Or, Taurul este sincer și de cuvânt, nobil în felul său brutal. Odată verificată, buna lui credință nu mai este pusă la îndoială.

Taurul știe că rațiunea și instinctele sale sunt bune, așa că, protectiv cum este, nu se împiedică de angoasele Peștilor, pentru că tot ceea ce face este spre binele comun.

Cuplu celebru: Eva Longoria (Pești) și Tony Parker Jr. (Taur)

Citește și:

Pești și Gemeni

Zodia Peștilor, semn de apă, și Zodia Gemenilor, semn de aer – iată ceva ce poiate să meargă, dar într-un fel neașteptat.

În vreme ce Peștii se agită, se frământă și se zbat, Geamănul plutește la un deget distanță de pământ și face totul să meargă fără chinuri, fără spasme. Toate spaimele și neîncrederea Peștilor este luată în râs de Geamăn care, uneori, poate fi puțin arogant și poate stârni neîncrederea suspiciosului nativ în Pești.

Peștii sunt consecvenți, detestă să nu poată termina un lucru început sau să-l facă la un standard mai jos decât și-au propus inițial. Geamănul se plictisește, sare de la una la alta și, deseori, abandonează un proiect ca inutil după ce l-au început cu entuziasm și convingere. Asta poate să însemne bani pierduți, timp pierdut, planificare compromisă – Geamănului nu-i pasă, pe când Peștele fierbe de mânie. Aici pot să apară cele mai grave probleme în cuplu, fie că este vorba de afaceri, fie că este vorba de familie.

Cazul cu mai multe șanse este acela în care una dintre cele două persoane este o femeie născută în Zodia Peștilor, pentru că ea este mai răbdătoare, mai iertătoare, cu o atitudine maternă. Bărbatul nativ în Pești este mai impulsiv și mai radical. Cât despre Gemeni, ei sunt imperturbabili, fie femei, fie bărbați.

Cupluri celebre: Vincente Minnelli (Pești) și Judy Garland (Gemeni); Ivana Marie Trump (Pești) și Donald Trump (Gemeni).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Taurului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii