Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii

Pești și Săgetător

Cele două zodii se vor înțelege de minune, pentru că ambele sunt visătoare și sensibile. Curioși din fire, atât nativul din Săgetător, cât și cel din Pești vor fi în căutarea permanentă a unor experiențe noi iar dacă se poate ca acestea să ascundă și un anumit misticism, cu atât mai bine.

Problemele pot apărea când cei doi parteneri nu au același ritm. Dacă Săgetătorul este tentat să facă pași mari pe drumul pe care l-a ales, Peștii sunt obișnuiți să nu se grăbească și să experimenteze mai mult o anumită etapă. În cazul în care Săgetătorul se va simți tras înapoi de lentoarea Peștilor iar Peștii se vor simți mânați din spate de graba Săgetătorului, relația lor poate avea o problemă.

Atât Săgetătorul cât și Peștii sunt ființe care iubesc discuțiile lungi pe diverse subiecte însă, în timp ce primul se poate simți în largul lui vorbind unui public larg și variat, nativul din Zodia Peștilor are nevoie de un public restrâns format, de regulă, din prieteni. În felul acesta, Săgetătorul va încerca mereu să aducă persoane noi în cercul lor comun de cunoștințe iar Peștii, mai conservatori din acest punct de vedere, vor încerca să păstreze uniunea grupului, fiind ceva mai reticenți la persoanele noi care apar.

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Săgetătorului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii