Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii

Pești și Scorpion

Fiind semne de apă, Scorpionul și Peștii au foarte multe în comun iar legătura dintre ei poate fi una extrem de puternică. Practic, ambele zodii pot trăi împreună în același lac liniștit, conectându-se unul cu celălat la nivelul idealurilor și ambițiilor lăuntrice.

Pentru că se cunosc atât de bine unul pe celălalt, Scorpionul și Peștii vor avea fiecare acces aproape instinctiv la multe dintre secretele celuilalt. Tot datorită acestui fapt, vor ști să-și ierte reciproc micile evadări în singurătate de care au amândoi nevoie la un anumit răstimp.

În general, ambii sunt fini cunoscători ai naturii umane și, folosindu-se de intuiția proprie zodiilor de apă, vor forma împreună o pereche deosebit de puternică emoțional, care va reuși să-și urmeze și să ducă la îndeplinire visuri comune și planuri pe termen lung. Împreună, se vor folosi de oameni într-un mod pozitiv, pentru a construi edificii interesante și, deopotrivă, durabile.

Relația aceasta este una armonioasă pentru că fiecare dintre cele două zodii se simte bine în compania celeilalte iar mediul în care vor trăi împreună va fi unul calm și comod. Intimitatea aceasta câștigată împreună va sta la baza unei relații trainice, care le va oferi permanent un loc în care se pot întoarce după momentele mai agitate ale vieții.

Cupluri celebre: Bruce Willis (Pești) și Demi Moore (Scorpion); Elizabeth Taylor (Pești) și Richard Burton (Scorpion); Michael Bolton (Pești) și Nicollette Sheridan (Scorpion); Eva Méndez (Pești) și Ryan Thomas Gosling (Scorpion); Steve Jobs (Pești) și Laurene Powell Jobs (Scorpion); Rihanna (Pești) și Drake Graham (Scorpion).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Scorpionului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii