Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii

Pești și Balanță

Balanței îi place să conducă conversațiile, ceea ce Peștilor le convine, dar plăcerea Balanței de a discuta foarte mult se va ciocni de nevoia Peștilor de a filtra totul prin prisma experienței proprii. Peștii se vor simți uneori presați să facă conversație, Balanța putând deveni frustrată de lipsa unui partener dispus la discuții.

Cele două semne sunt foarte compatibile. Balanța este intrigată de mintea creativă a Peștilor, iar când aceștia se pierd în fantezii, Balanța îi va ajuta să-și găsească echilibrul.

Balanța și Peștii pot fi buni prieteni și buni iubiți. Ambii prețuiesc adevărul și armonia. Uneori, pot fi indeciși trăgând simultan în mai multe direcții precum un vas fără cârmă, iar dacă lucrează împreună la ceva, se vor opri din cauza indeciziilor și le va fi greu să meargă mai departe. Cu toate astea, rareori se vor certa, deoarece ambii sunt firi iertătoare și îngăduitoare. Balanța, de regulă, ocolește conflictele, iar Peștii dau dovadă de o mare empatie și își vor ierta repede partenerul, relația lor fiind una flexibilă.

Peștii se simt în siguranță lângă Balanță, care își dorește un cămin liniștit, iar ambii au de-a face cu parteneri devotați. Primele întâlniri vor avea loc la evenimente culturale și în atmosfere elegante.

Acesta este un cuplu care știe să mențină viu romantismul pe termen îndelungat. Le place să marcheze orice eveniment și aniversare și își vor da cu drag o mână de ajutor reciproc. Viața de familie le dă amândurora un echilibru. Se încurajează reciproc să își analizeze sentimentele și să privească profund în ei. Atunci când ambii se implică în relație, aceasta poate dura toată viața.

Cupluri celebre: Dana Reeve (Pești) și Christopher Reeve (Balanță); Joel Madden (Pești) și Hilary Duff (Balanță); Chris Martin (Pești) și Gwyneth Paltrow (Balanță); Edward Olmos (Pești) și Lorraine Braco (Balanță); Rudolf Nureyev (Pești) și Erik Belton Evers Bruhn (Balanță); Steve Jobs (Pești) și Chrisann Brannen (Balanță); Rihanna (Pești) și Matt Kemp (Balanță).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Balanței (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii