Cum sunt influențate zodiile de intrarea Marelui Benefic în Balanță

Săptămâna 5-11 septembrie stă sub semnul unui eveniment astrologic major, intrarea planetei Jupiter, cunoscută drept Marele Benefic, în zodia Balanței. Acest aspect se va forma pe 9 septembrie. Marele Benefic aduce schimbări majore, în general pozitive, în casele prin care trece.

semne zodiacale

Să vedem, în continuare, cum va fi fiecare zodie influențată de Marele Benefic.

BERBEC

Începând de pe 9 septembrie, dată la care Marele Benefic intră în Balanță, vi se va deschide drumul unor parteneriate de succes. Poate fi vorba atât despre parteneriatele profesionale, cât și despre cele amoroase, Jupiter formându-se, în cazul vostru, pe casa căsătoriei și a parteneriatelor. Dacă sunteți singuri, aveți șanse maxime să vă întâlniți sufletul-pereche. Dacă vreți să vă deschideți propria afacere, veți avea sorți de izbândă, mai ales dacă vă veți asocia cu cineva de încredere.

La locul de muncă, probabil veți avea ceva mai multe sarcini de îndeplinit decât de obicei și va trebui să fiți extrem de bine organizat pentru a le face față. Ar putea exista și situația în care persoane noi sau metode noi de lucru ar necesita din partea voastră un efort foarte mare de adaptare.

TAUR

Jupiter, Marele Benefic, în Balanță se formează, în cazul vostru, pe casa locului de muncă. Asta înseamnă că urmează o perioadă cu vești bune pe plan professional. Relațiile cu colegii și superiorii tind să se îmbunătățească, meritele vă sunt recunoscute fără prea mari eforturi, iar destinul vă va scoate în cale exact persoanele care vă vor oferi ajutorul potrivit pe plan profesional.

Veți fi mult mai ambițioși decât de obicei, iar eforturile voastre vor da roade. Dacă, din punct de vedere profesional, în acest moment sunteți într-o etapă dificilă, această perioadă va permite deblocarea din această etapă. De asemenea, dacă sunteți în șomaj, este o perioadă favorabilă găsirii unui loc de muncă.

GEMENI

Jupiter, Marele Benefic, vă va influența pozitiv pe casa iubirii. Adevărul este că, de ceva vreme, visați la o reîmprospătare a relației, la ceva care să vă scoată din rutină. Ei, bine, sunt șanse ca acest lucru să se întâmple începând de pe data de 9 septembrie. Vă așteaptă surprize frumoase pe plan sentimental.

Nativii singuri simt nevoia să ia lucrurile mai în serios și s-o lase moale cu aventurile. Au șanse să întâlnească pe cineva zilele astea, însă, pe termen lung, relațiile începute acum pot deveni complicate.

Un semnal de alarmă tragem la capitolul bani. Dacă nu faceți eforturi să economisiți ceva acum, în scurt timp va urma o perioadă extrem de grea din acest punct de vedere.

RAC

Cel mai important eveniment astrologic al perioadei acesteia vă va influenţa pe casa familiei. Asta înseamnă că veţi traversa o perioadă plină din punctul de vedere al relațiilor personale. Fie vă veţi împăca cu cei cu care aţi avut diverse dispute de-a lungul timpului, fie veți întrerupe complet unele legături. Acolo unde este cazul, unii nativi din Rac vor afla vestea că vor deveni părinţi. Este posibil, de asemenea, ca multe relații de durată să se încheie săptămâna aceasta.

Din punct de vedere al sănătăţii, urmează o perioadă extrem de bună pentru nativii care s-au confruntat cu probleme grave de sănătate. Sunt posibile stabilizarea sau ameliorarea afecţiunii.

Atenţie la serviciu! Încercaţi să menţineţi relaţii pozitive cu colegii sau colaboratorii, altfel, viaţa voastră profesională va fi destabilizată şi haotică.

LEU

Marele Benefic în Balanţă vă va pregăti surprize plăcute. Este influenţată de contextul astral benefic casa comunicării şi a călătoriilor. Vi se va ivi prilejul de a călători, fie că este vorba despre deplasare în interes de serviciu, fie despre călătorie în scop personal. Indiferent de natura călătoriei, trebuie să ştiţi că vă va prinde extrem de bine, vă va ajuta să vă relaxaţi şi să cuoaşteţi oameni noi cu care veţi lega prietenii de durată.

Viaţa profesională va fi pozitivă, activă şi, graţie bunei comunicări de care daţi dovadă în această perioadă, veţi avea relaţii foarte bune cu colegii şi cu superiorii. Este o perioadă în care meritele vă vor fi recunoscute şi apreciate, şi chiar dacă nu vor fi remunerate acum, acest lucru se va întâmpla nu peste multă vreme.

FECIOARĂ

Marele Benefic se va forma în casa banilor. Urmează, aşadar, o perioadă de câştiguri, care, în cazul unor nativi, vor fi chiar substanţiale. Oricum, în această perioadă aveţi posibilitatea să semănaţi seminţe ale căror roade le veţi culege anul viitor.

În această săptămână, în cuplurile în care se află Fecioare, va domni armonia și buna înțelegere. Se remarcă o îmbunătățire a relațiilor acestor nativi cu partenerii, fie că este vorba despre partenerii de viață sau despre cei de afaceri. Pentru nativii singuri, această săptămână favorizează așa-numitele coups de foudre. În sectorul sănătății, este de notat influența planetei Neptun care favorizează creșterea vitalității și a încrederii în sine.

BALANŢĂ

Imaginație și fantezie – cele două cuvinte care definesc relația de cuplu a acestor nativi în această săptămână. O perioadă favorabilă pentru nativii singuri, atât pentru cei care își doresc o relație stabilă, cât și pentru cei aflați în căutarea aventurilor. În sectorul sănătății, Jupiter le insuflă acestor nativi rezistență nervoasă și le conferă un tonus general bun. Totuși, la unii nativi nu sunt excluse insomniile sau migrenele.

SCORPION

Marele Benefic în Balanță va influența casa izolării și a introspecției. Pentru voi, urmează, așadar, o perioadă în care veți simți nevoia să vă retrageți, să fiți doar voi și gândurile voastre, urmează o perioadă în care veți lua decizii importante cu privire la cariera voastră, dar și la relațiile voastre. E foarte probabil să vreți să încheiați relațiile cu acei oameni pe care nu v-ați putut baza niciodată.

Un semnal de alarmă ar trebui tras în sectorul sănătății. Din cauza influenței nefaste a lui Pluto, nu veți fi în cea mai bună formă fizică și morală. Încercați să nu trageți de voi prea mult, să nu vă epuizați până și ultima resursă de energie. Din fericire, această influență astrală e trecătoare, așa că, în câteva zile, vă veți regăsi forma.

SĂGETĂTOR

Marele Benefic în Balanță se va forma, în cazul vostru, pe casa planurilor de viitor și a prieteniei. Indiferent în ce domeniu al vieții vă faceți planuri (fie că e vorba despre carieră, despre venituri, despre călătorii sau despre relații), aveți șanse maxime ca acestea să se realizeze. În general, veți beneficia de sprijinul unor persoane apropiate care vor avea o contribuție majoră la ducerea la îndeplinire a planurilor voastre. Poate fi vorba și despre prieteni noi, persoane pe care aveți ocazia să le cunoașteți zilele acestea.

Mare atenție la sectorul relațional! Contextul astral vă face imaginația să zburde. Temerile voastre că partenerul v-ar putea înșela s-ar putea amplifica, în ciuda faptului că practice nu există nimic care să alimenteze aceste temeri. Nu vă mai faceți sânge rău degeaba.

CAPRICORN

În cazul vostru, casa carierei va fi cea favorizată de Jupiter, Marele Benefic. Practic, cam tot ce veți întreprinde începând cu data de 9 septembrie în sectorul profesional va avea șanse maxime de reușită. Puteți beneficia de oportunități foarte interesante. Totul este să știți să le exploatați. Astfel, sunt șanse mari să obțineți o promovare, o detașare pe un post mai bine remunerate, un job mai bine remunerate sau o colaborare care să vă majoreze considerabil veniturile.

Aveți ceva mai mare grijă la relația de cuplu! Dorința voastră de independență și nevoia voastră de libertate vor fi mai pronunțate ca niciodată. Din cauza posesivității partenerului, în unele cupluri pot avea loc conflicte destul de serioase. Doar concesiile din partea voastră ar mai putea salva armonia cuplului.

VĂRSĂTOR

Marele Benefic își va face simțită prezența, în cazul vostru, pe casa studiilor și a străinătății. Acest lucru poate însemna orice. Aveți ocazia să vă continuați studiile și, de această dată, aveți șanse mari să le continuați undeva în afara țării. De asemenea, vă puteți găsi cu multă ușurință un loc de muncă în străinătate. Sau, pur și simplu, puteți primi o invitație de la cineva din afara țării să vă petreceți câteva zile de concediu la ei.

Nativii singuri se bucură, în plus, de sprijinul lui Neptun, grație căruia se află la un pas distanță de sufletul-pereche. În ceea ce privește locul de muncă, vă sfătuim să aveți încredere deplină în intuiția voastră.

PEȘTI

Vești foarte bune pentru voi în sectorul financiar. Asta pentru că Marele Benefic în Balanță se formează, în cazul vostru, pe casa moștenirilor, a banilor, în special a banilor în comun cu partenerul. Este foarte probabil să aveți surpriza îmbunătățirii considerabile a situației financiare. Dacă, în familia voastră, nu cunoașteți pe nimeni care să vă fi putut lăsa o moștenire, cu siguranță această moștenire va veni din partea unei rude a partenerului de viață.

De ceva mai multă prudență ar trebui să dați dovadă la locul de muncă. Contrar obiceiului vostru, în această săptămână aveți tendința să acordați mult prea ușor încredere oamenilor și să acționați înainte de a analiza suficient o situație. Nu este o perioadă favorabilă luării unei decizii în ceea ce privește viitorul vostru profesional.

Sursa foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop