Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii

Pești și Leu

Imaginația bogată și spiritul copilăresc îi aduc pe cei doi împreună. Leul știe că poate găsi compasiune la Pești, care dau dovadă de dragoste profundă și loialitate. Peștii admiră farmecul personal al Leului iar Leul se simte norocos că a găsit așa un bun ascultător.

Întâlnirile pot lua întoarceri spontane, ambii putând să renunțe cu ușurință la rolul de adulți. Sunt capabili să privească viața cu umor și să-i binedispună pe ceilalți.

Nevoia Leului de aprobare îi poate duce pe Pești la limita răbdării. Când Peștii se scaldă într-un lac de negativism, pot fi ca un duș cu apă rece pentru Leul visător.

Amândoi se consideră generoși și împreună dau petreceri de neuitat. Personalitatea radiantă a Leului atrage atenția tuturor în timp ce cadourile pregătite de Pești dau dovadă de bun gust.

Este o pereche cu un viitor promițător dacă cei doi realizează că au suflete de artiști, dar care se manifestă în maniere diferite.

Cupluri celebre: Desi Arnaz (Pești) și Lucille Ball (Leu); Vanessa Williams (Pești) și Rick Fox (Leu); Bernadette Peters (Pești) și Steve Martin (Leu); Benicio Monserrate Rafael del Toro Sánchez (Pești) și Alana Kimberly Stewart (Leu).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Leului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii