Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii

Pești și Pești

Ce vede Zodia Peștilor în oglindă? Surpriză! Nu se vede pe sine, în varianta de celălalt gen, ci vede o persoană foarte diferită.

În timp ce bărbatul nativ în Pești este când sus, când jos, când volubil și exuberant, când ursuz și taciturn, femeia născută în Pești este vorbăreață ca o vrabie, energică tot timpul, tonică și optimistă.

Ce fac doi parteneri născuți în Zodia Peștilor? Doi bărbați ar face bine să-și potrivească ritmul schimbărilor de dispoziție așa încât să știe exact când să se întâlnească și când să se evite. În perioadele lor tonice, pot da la iveală un belșug de idei bune și de soluții magice pentru aplicarea lor.

Dacă sunt două femei native în Pești, va fi un iureș creativ, vor sporovăi neîncetat dar vor și munci în același timp, așa încât ar tebui să mai existe un al treilea care să le trimită, la un moment dat, la culcare.

Iar dacă avem un el și o ea, ambii Pești, o vor scoate într-un fel la capăt dar, îmi pare rău s-o spun, nu datorită bărbatului. Femeia nativă în Pești are de furcă aproape cu orice zodie, pentru că fiecare poartă încăpățânarea și capriciile ei – unele sunt aeriene, altele sunt prea ancorate în realitate, unele se plâng prea mult, altele râd prea tare – dar, în cele din urmă, ea se descurcă de fiecare dată. De ce, atunci, nu s-ar descurca și cu perechea ei de zodie?

Cupluri celebre: George Harrison (Pești) și Pattie Weston (Pești); Daniel Craig (Pești) și Rachel Weisz (Pești)

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii