Ciorba de murături, cel mai bun remediu antimahmureală

ciorba de muraturi

Ciorba de murături este delicioasă și diferită ca gust de orice altă ciorbă ai mâncat până acum. Și, desigur, să nu uităm că are și proprietăți pe care celelalte ciorbe nu le au: te poate trezi cât ai clipi din mahmureală.

Prepararea propriu-zisă nu durează mai mult de 15 minute. În maximum o oră, o poți pune în farfurii.

Ingrediente necesare preparării ciorbei

  • 500 g murături asortate
  • o ceapă medie
  • un ardei gras
  • un morcov
  • o bucată de țelină
  • o rădăcină de păstârnac
  • 2 cartofi
  • 2 roșii în bulion

Pentru servire, vei mai avea nevoie de smântână și de verdeață.

Cum prepari ciorba de murături

Taie murăturile cuburi și pune-le la fiert în 2,5 litri apă. După 20 de minute, adaugă ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina și păstârnacul, evident tocate.

După alte 10 minute de fiert, poți adăuga cartofii. După ce au fiert și cartofii, adaugă cele 2 roșii din bulion. Lasă ciorba de murături să mai dea în câteva clocote, apoi închide focul și servește-o asezonată cu smântână și verdeață.

Citește și Sufleu cu castraveți acri

Citește și Mâncărică de post cu castraveți acri și cartofi

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar