Cat de mult te ingrasi si cat de mult poti slabi?

Noi, fetele din redactie, le-am urmarit de la inceput pana la sfarsit, am vazut pe ele modificarea in greutate, dar am si citit in ochii lor schimbarea stilului de viata.

Pentru ca, in pofida kilogramelor pierdute, toate participantele la concurs recunosc ca cel mai mult le incanta faptul ca au reusit sa-si schimbe stilul de viata.
Desigur, toate cele care au participat la concurs sunt castigatoare si le felicitam din toata inima!

Dana Logofatu, marea castigatoare

Marturiseste ca s-a inscris la concurs pentru ca s-a gandit sa-i dedice acest premiu (in eventualitatea in care ar fi reusit sa-l castige) fiicei ei mai mari.

Iata cum a fost parcursul celor cateva luni de concurs: "A fost greu primele trei saptamani sau chiar o luna. Am renuntat definitiv la paine, dulciuri, sare si ulei. Am mers la sala (super- bine pentru psihic, mai ales).

Ne-au primit foarte bine. Am facut, in esenta, sport dupa capul meu. Cam 20 de minute la banda, bicicleta la fel; la aparatul pentru inima am stat zece minute.

Mi-am creat singura programul de o ora si jumatate, maxim doua ore. Dupa aceasta, urma piscina si jacuzzi (pentru relaxare), iar la final, sauna, 30 de minute, cu pauze. Am mai ales sa merg intre doi si patru kilometri pe zi pe jos.?"

Noi am conceput concursul cat mai sanatos cu putinta, sa se desfasoa-re pe mai multe luni, in asa fel incat sa nu se faca simtit efectul de yo-yo (ingrasare imediat dupa slabire). Dar, din pacate, in acest interval s-au intercalat si… sarbatorile de Craciun si Anul Nou. "Au fost sarbatori, zile de nastere…

A fost cumplit, dar am rezistat. Am avut multe incurajari, de la toata lumea: colegi, sefi, prieteni si familie?", continua Dana.

Ea marturiseste ca unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-a castigat in urma acestui concurs nu este aspectul estetic (care, desigur, o incanta), ci sanatatea: "Ma simt cu zece ani mai tanara, am o pofta nebuna de viata!?".

Poate ca e important sa stii ca Dana are 40 ani – deci, ca un asemenea plan de schimbare a vietii tale nu are nevoie de limita de… varsta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dieta