Bune la gust și la siluetă, ușor de purtat în poșetă

gerlinea

 

Știi momentul acela când tocmai ai ieșit de la o ședință, alergi la o întâlnire și ți-ai amintit că n-ai mâncat nimic de azi dimineață? Este momentul pentru batonul dietetic Gerlinéa, care înlocuiește o masă. Gustos, sățios, accesibil. Și nu îngrașă!

Batoanele Gerlinéa, în topul alegerilor dietetice:

  • Sunt foarte bune la gust! O prăjiturică delicioasă cu gust de ciocolată și diverse umpluturi. Prima înghițitură e o surpriză plăcută. Iar celelalte nu îngrașă!
  • Au ciocolată! Îți satisfac pofta de ciocolată sau ceva dulce, fără efectele devastatoare ale dulciurilor asupra siluetei.
  • Te ajută să-ți menții greutatea sau chiar să slăbești, dacă nu faci excese alimentare. Și asta datorită conținutului de proteine din zer, despre care ultimele studii spun că îți cresc masa musculară, topind grăsimea.
  • Au un conținut mic de calorii și țin de foame. Două batoane substitute de masă de la Gerlinéa conțin 235 kcalorii, mai puțin decât 50 de grame de ciocolată – la fel de gustoase, dar mai consistente.
  • Au vitamine și minerale. Conțin 12 vitamine și 11 minerale, lucru care le face foarte potrivite pentru o masă echilibrată din punct de vedere nutrițional.
  • Sunt accesibile. Cu 2 batoane din geantă ți-ai asigurat un prânz dietetic, bun la gust, care ține de foame, îți păstrează silueta și costă mai puțin decât o salată.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Dieta