Brioșă cu cremă de ciocolată

briosa cu crema de ciocolata

7 porții gata în 1 oră și 30 minute plus timp de crescut, 307 calorii per porție, 14 g grăsimi, 37 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării brioșei cu cremă de ciocolată

375 g amestec gata preparat pentru brioșă

7 linguri nutella

1 ou bătut

125 g caramel sărat

Un praf de sare grunjoasă

Cum prepari brioșa cu cremă de ciocolată

1 Prepară aluatul conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj. După ce a crescut și și-a dublat volumul, taie o treime din aluat și modelează 7 bile egale. Modelează aluatul rămas în 7 bile egale.

2 Presează bilele mari și așază în mijloc câte o lingură de Nutella. „Închide' crema în mijloc presând marginile și așază bilele în tava rotundă de 23 cm unsă cu grăsime, cu partea de îmbinare dedesubt.

3 Unge bilele mici pe dedesubt cu ou bătut și așază-le deasupra celor mari. Acoperă tava cu șervet umed și lasă la crescut la cald 1 oră.

4 Încinge cuptorul la semnul 6/180°C. Unge cu ou și dă la cuptor 25 min. Combină caramelul cu sare și servește într-un bol.

Incearca si aceasta reteta de crema de ciocolata pentru prajituri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar