Tot ce trebuie să știi despre avocado. Cum păstrezi fructul intact zile întregi

Avocado este un fruct care a câștigat tot mai multă popularitate în ultima vreme. Este folosit în diverse rețete și este consumat la orice oră din zi. Iată cum să-l păstrezi proaspăt zile întregi.

Avocado. Atunci când consumăm avocado problema este că, de cele mai multe ori, mâncăm doar jumătate de fruct. Cealaltă jumătate o punem la frigider, însă se oxidează destul de repede și, evident, își schimbă culoarea, devenind maronie. Fructul nu este stricat și poate fi consumat în siguranță, însă sunt oameni care preferă să arunce fructul după ce oxidează.

Avocado. Pentru a evita oxidarea, unele persoane folosesc folie de aluminiu, dar fără a obține un rezultat dorit. Avocado oxidează în continuare. Există totuși o modalitate pentru a evita problema. O femeie din Noua Zeelandă a descoperit întâmplător trucul care menține avocado proaspăt pentru mai mult timp.

Avocado. Învelește avocado într-o frunză de salată și acesta se menține proaspăt pentru mai mult timp. “Am descoperit, mai mult sau mai puțin întâmplător, un înveliș alimentar de primă clasă”, a scris ea cu referire la salată. 'Frunzele de salată, în special cele exterioare, care sunt puțin mai grele, sunt excelente pentru înfășurarea mâncării! De fapt, sunt inițial concepute în acest scop', a mai zis femeia. Aceasta susține că avocado poate rămâne verde până la o săptămână.

Citește mai mult pe wowbiz.ro https://bit.ly/37mvYgw

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar