Tort cu fistic și glazură cu avocado

tort cu fistic

8 porții gata în 45 minute, 445 calorii per porție, 23 g grăsimi, 48 g carbohidrați

Cum prepari tortul cu fistic și glazură

1 Încinge cuptorul la semnul 3/170°C. Unge cu ulei și tapetează cu făină o formă rotundă de blat de tort de 18 cm diametru. Combină 175 g unt cu 150 g zahăr brun, până când amestecul devine palid și cremos. Într-un bol separat bate 3 ouă. Încorporează câte puțin din ou și apoi câte puțin din 275 g făină integrală în care adaugi 1 ½ linguriță bicarbonat. Adaugă coaja rasă de la 1 lămâie și zeama de la 2 lămâi și apoi adaugă 75 ml lapte de cocos. Toarnă compoziția în formă și nivelează suprafața. Dă la cuptor 25 min.

2 Prepară glazura: combină în blender pulpa de la 1 avocado cu 35 g cacao, 2 linguri sirop de arțar sau miere, 1 linguriță esență de vanilie și 25 ml lapte de cocos.

3 Toarnă glazura deasupra după ce blatul s-a răcit și ornează cu 20 g fistic, tocat.

Sursa foto: thinkstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar