Tocăniță picantă de vită cu fasole

tocanita picanta de vita

6 porții gata în 30 minute, 311 calorii per porție, 19 g grăsimi, 25 g carbohidrați

Ingrediente necesare tocanitei picante

1 lingură ulei de floarea-soarelui

100 g amestec de legume congelate

500 g carne tocată de vită

2-3 lingurițe condiment pentru fajita

400 g conservă de fasole, albă și roșie

200 g suc de roșii gros

150 ml supă limpede de vită, fierbinte

6 linguri smântână

O legătură mică pătrunjel

400 g cartofi tăiați sferturi, congelați și copți la cuptor

Cum prepari tocănița picantă

1 Încinge uleiul într-un vas larg cu baza dublă, prăjește amestecul de legume 4-5 minute, până când se înmoaie. Adaugă carnea tocată și continuă să prăjești 5-6 minute, până când se rumenește.

2 Adaugă condimentul și ține pe foc 1 minute, adaugă fasolea, sucul de roșii și supa de vită. Adu la punctul de fierbere și acoperă vasul cu capac. Lasă să fiarbă la foc mic 5 minute. Servește cu o lingură de smântână, presărat cu pătrunjel și cartofi picanți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar