Tagine cu granule de soia
4 porții gata în 30 de minute, 262 calorii per porție, 12 g grăsimi, 20 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării taginelor cu soia
1 lingură ulei vegetal
1 ceapă mică, tocată
300 g chiftele din soia
1 cățel de usturoi, zdrobit
1 linguriță ghimbir, răzuit
1 linguriță scorțișoară
chimen măcinat
coriandru și ras el hanut
2 linguri piure de roșii
2 linguri caise deshidratate, tocate
6 prune deshidratate, tocate
400 ml supă limpede de legume
3 linguri suc de portocale
1 lingură melasă de rodie (opțional)
Cușcuș pentru servit
O mână de pătrunjel proaspăt
25 g fulgi de migdale
Cum prepari taginele cu granule de soia
1 Într-un vas larg cu baza dublă încinge uleiul și sotează ceapa, chiftelele de soia până când se rumenesc.
2 Adaugă condimentele și ține pe foc până când aromele încep să se ridice. Adaugă ingredientele rămase, acoperă vasul cu capac și lasă să fiarbă înăbușit 15-20 minute.
3 Servește cu cușcuș, presărat cu pătrunjel proaspăt și fulgi de migdale.
Încearcă mai multe retete cu soia delicioase