Tocăniță de pui cu ardei gras
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2015/02/tocanita-pui-ardei-gras.jpg)
Tocănița de pui cu ardei gras are un conținut redus de calorii, dar daca dorești, poți servi cu garnitura de paste sau piure de cartofi.
* timp de preparare 30 de minute
INGREDIENTE
2 linguri ulei de masline
2 buc piept de pui, taiat în doua
ulei de masline pentru prajit
2 cepe, taiate felii
4 caței de usturoi, zdrobit
4 buc ardei roșu, taiat felii
250 g ciuperci, taiate felii
250 ml supa limpede de pui
1 lingurița oregano proaspat
MOD DE PREPARARE
1 Încinge cuptorul la semnul 5/190 grade C. Încinge uleiul într-un vas neaderent și prajește carnea 2 min pe fiecare parte pâna când se rumenește uniform. Așaza carnea într-o tava de copt și da la cuptor 15 min.
2 Între timp, prajește ceapa într-un vas uns cu ulei de masline 5 min. Adauga usturoiul, ardeiul și ciupercile și prajește 5 min.
3 Stinge cu supa, adauga oregano și adu la punctul de fierbere. Potrivește gustul de sare șI piper, micșoreaza flacara și lasa sa fiarba înabușit 5 min. Servește cu carnea de pui rumenita.
Încearcă și această rețetă ușoară de tocanita de pui