Tocăniță cu carne de vită

tocanita cu carne de vita

4 porții gata în 30 minute, 859 calorii per porție, 42 g grăsimi, 78 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării tocăniței

3 linguri ulei vegetal

3 cepe, tăiate

300 g carne tocată de vită

2 căței de usturoi

2 bucăți ardei gras roșu, tăiat felii

350 g sos mexican picant

8 buc tortillas

150 g Cedar, răzuit

4 ardei iuți murați

Cum prepari tocănița cu carne de vită

1 Încinge 1 lingură ulei și prăjește ceapa 5 min, până când se înmoaie. Adaugă carnea și prăjește 5-10 min, amestecând, până când se rumenește. Adaugă usturoiul și ardeiul și prăjește 5 min. Stinge cu sosul picant și încălzește complet.

2 Într-un vas larg încinge uleiul rămas și încălzește tortilla.

3 Ia o bucată tortilla și așaz-o într-un vas de servit, pune deasupra sos picant, presara Cedar și împăturește. Repetă procedeul cu toata cantitatea.

4 Toarnă tot sosul rămas deasupra, presară ardeiul iute și servește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar