Tocăniță cu carne de vită
4 porții gata în 30 minute, 859 calorii per porție, 42 g grăsimi, 78 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării tocăniței
3 linguri ulei vegetal
3 cepe, tăiate
300 g carne tocată de vită
2 căței de usturoi
2 bucăți ardei gras roșu, tăiat felii
350 g sos mexican picant
8 buc tortillas
150 g Cedar, răzuit
4 ardei iuți murați
Cum prepari tocănița cu carne de vită
1 Încinge 1 lingură ulei și prăjește ceapa 5 min, până când se înmoaie. Adaugă carnea și prăjește 5-10 min, amestecând, până când se rumenește. Adaugă usturoiul și ardeiul și prăjește 5 min. Stinge cu sosul picant și încălzește complet.
2 Într-un vas larg încinge uleiul rămas și încălzește tortilla.
3 Ia o bucată tortilla și așaz-o într-un vas de servit, pune deasupra sos picant, presara Cedar și împăturește. Repetă procedeul cu toata cantitatea.
4 Toarnă tot sosul rămas deasupra, presară ardeiul iute și servește.
Daca ti s-a facut pofta, incearca aceasta reteta de ciorba de vacuta! E incredibila!