Tarte cu cașcaval

tarta cu cascaval

tarta cu cascaval

8 bucăți gata în 20 minute

Ingrediente necesare preparării tartei cu cașcaval

350 g foitaj

1 ou, bătut

8 linguri sos tomat pentru pizza

Pentru topping

100 g cașcaval razuit

4 linguri porumb dulce

2 inele de ananas, tocat

½ ardei gras roșu, taiat felii

3 felii șunca de Praga, rupta

O mâna de busuioc, pentru ornat

Cum prepari tarta cu cașcaval

1 Încinge cuptorul la semnul 7/220°C. Întinde aluatul într-o foaie și decupeaza forme diverse – dupa preferință. Marcheaza o margine de 1 cm de jur împrejur și unge cu ou.

2 Da la cuptor 10 min, pâna când crește și devine puțin rumenit.

3 Unge cu sos tomat și presara oricare din combinațiile de topping, plus cașcaval pe deasupra.

4 Da la cuptor 12-15 min pâna când se rumenesc. Presara busuioc proaspat și servește imediat sau la pachetul de a doua zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar