8 bucăți gata în 20 minute
Ingrediente necesare preparării tartei cu cașcaval
350 g foitaj
1 ou, bătut
8 linguri sos tomat pentru pizza
Pentru topping
100 g cașcaval razuit
4 linguri porumb dulce
2 inele de ananas, tocat
½ ardei gras roșu, taiat felii
3 felii șunca de Praga, rupta
O mâna de busuioc, pentru ornat
Cum prepari tarta cu cașcaval
1 Încinge cuptorul la semnul 7/220°C. Întinde aluatul într-o foaie și decupeaza forme diverse – dupa preferință. Marcheaza o margine de 1 cm de jur împrejur și unge cu ou.
2 Da la cuptor 10 min, pâna când crește și devine puțin rumenit.
3 Unge cu sos tomat și presara oricare din combinațiile de topping, plus cașcaval pe deasupra.
4 Da la cuptor 12-15 min pâna când se rumenesc. Presara busuioc proaspat și servește imediat sau la pachetul de a doua zi.