Tăieței cu carne de vită și ciuperci
:quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2016/04/taietei-cu-carne-de-vita-si-ciuperci.png)
4 porții gata în 20 minute
Ingrediente necesare preparării tăiețeilor
2×220 g carne pentru friptură
50 ml oțet de vin roșu și 50 g zahăr
3 linguri sos de soia
1 lingură ulei de floarea soarelui
300 g amestec de ciuperci, tăiate felii
6 fire ceapă verde, tăiată, plus pentru servit
200 g fasole verde
300 g tăieței
Un praf de chilli
4 linguri caju rumenit, tocat
Cum prepari tăiețeii cu carne de vită și ciuperci
1 Unge carnea cu amestecul de oțet și zahăr, stropește cu sosul de soia și dă la rece.
2 Încinge uleiul în vasul adâncit, wok și prăjește amestecând continuu ciupercile, ceapa verde și fasolea verde 3-4 min, până când se pătrund, dar nu complet. Lasă deoparte pe platou.
3 Adaugă carne în vas și prăjește la fel 2-3 min, apoi ia-o din vas și las-o alături de legume.
4 Între timp, fierbe tăiețeii conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj, apoi scurge-i de lichid.
5 Micșorează flacăra, toarnă marinata de la carne și fierbe 2-3 min. Adaugă tăiețeii apoi adaugă legumele și carnea. Presară ceapa verde, chilli și caju
și servește.
Daca ti s-a facut pofta, incearca aceasta reteta de ciorba de vacuta! E incredibila!