Tăieței cu carne de vită și ciuperci

taietei cu carne de vita si ciuperci

4 porții gata în 20 minute

Ingrediente necesare preparării tăiețeilor

2×220 g carne pentru friptură

50 ml oțet de vin roșu și 50 g zahăr

3 linguri sos de soia

1 lingură ulei de floarea soarelui

300 g amestec de ciuperci, tăiate felii

6 fire ceapă verde, tăiată, plus pentru servit

200 g fasole verde

300 g tăieței

Un praf de chilli

4 linguri caju rumenit, tocat

Cum prepari tăiețeii cu carne de vită și ciuperci

1 Unge carnea cu amestecul de oțet și zahăr, stropește cu sosul de soia și dă la rece.

2 Încinge uleiul în vasul adâncit, wok și prăjește amestecând continuu ciupercile, ceapa verde și fasolea verde 3-4 min, până când se pătrund, dar nu complet. Lasă deoparte pe platou.

3 Adaugă carne în vas și prăjește la fel 2-3 min, apoi ia-o din vas și las-o alături de legume.

4 Între timp, fierbe tăiețeii conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj, apoi scurge-i de lichid.

5 Micșorează flacăra, toarnă marinata de la carne și fierbe 2-3 min. Adaugă tăiețeii apoi adaugă legumele și carnea. Presară ceapa verde, chilli și caju
și servește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar