Tacos cu pește crocant și salată de varză roșie

tacos cu peste crocan

4 porții, 540 calorii per porție, 28 g grăsimi, 51 g carbohidrați

Ingrediente necesare 

Zeama de la 2 lămâi

250 g batoane de pește gata de prăjit

4 linguri maioneză picantă

4 buc tortilla

1/4 varză roșie tocată mărunt

1 avocado, tăiat felii

O mână de frunze de coriandru

Cum prepari tacos cu pește crocant și salată de varză


1 Într-un bol mic așază ceapa și apoi adaugă zeama de la 1 lămâie și 1 linguriță sare și lasă deoparte.

2 Încinge cuptorul la semnul 7/220 C. Așază peștele în tava de copt tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor 16 min, până când se rumenește și devine crocant.

3 Combină maioneza picantă cu restul de zeamă de lămâie. Între timp, încălzește tortilla la microunde, apoi umple-le cu varză roșie și felii de avocado. Adaugă peștele, maioneza și presară coriandru. Servește.

Incearca o salata coleslaw!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar