4 porții, 540 calorii per porție, 28 g grăsimi, 51 g carbohidrați
Ingrediente necesare
Zeama de la 2 lămâi
250 g batoane de pește gata de prăjit
4 linguri maioneză picantă
4 buc tortilla
1/4 varză roșie tocată mărunt
1 avocado, tăiat felii
O mână de frunze de coriandru
1 Într-un bol mic așază ceapa și apoi adaugă zeama de la 1 lămâie și 1 linguriță sare și lasă deoparte.
2 Încinge cuptorul la semnul 7/220 C. Așază peștele în tava de copt tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor 16 min, până când se rumenește și devine crocant.
3 Combină maioneza picantă cu restul de zeamă de lămâie. Între timp, încălzește tortilla la microunde, apoi umple-le cu varză roșie și felii de avocado. Adaugă peștele, maioneza și presară coriandru. Servește.
Incearca o salata coleslaw!