Supă de iarnă
Iarna e bine să mâncăm alimente cât mai bogate, pentru că organismul are nevoie de mai multe vitamine și minerale. Îți propun o supă de iarnă savuroasă, perfectă pentru zilele reci.
* 4 porții * timp de preparare 1 oră
INGREDIENTE
4 cartofi mari
500 g broccoli
300 g fasole pastai
un cațel usturoi
o ceapa
10 g unt
2 linguri smântâna
o legatura marar
sare după gust
Pentru servit:
crutoane
MOD DE PREPARARE
- În oala în care se va fierbe supa, se topeste untul si se caleste usor ceapa tocata marunt.
- Se adauga legumele curațate si taiate, fasolea pastai și usturoiul.
- Se toarna un litru de apa si, când ajunge la punctul de fierbere, se diminueaza focul, se pune capac si se lasa la fiert la foc mic pentru aproximativ 40 de minute.
- Se mixeaza apoi legumele si se amesteca cu smântâna. Se potrivește gustul de sare și se aduce la masa cu marar si crutoane.
O rețetă Libertatea pentru Femei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Culinar