Sote de verzișoare de Bruxelles și fasole verde

Odata fierte la aburi, legumele se încalzesc rapid în unt aromatizat. Din varză de Bruxelles și fasole verde faci o garnitură excelentă.

sote-legume

* timp de preparare 10 minute

INGREDIENTE

250 g verzișoare de Bruxelles, taiate în doua, daca sunt prea mari

250 g fasole verde

250 g mazare

2 linguri ceapa, tocata

1 cațel de usturoi

75 g unt

3 crenguțe de cimbru, marunțit

1-2 linguri vin alb sec

MOD DE PREPARARE

1 Fierbe legumele la aburi 3-5 min, pâna când se patrund. Trece-le rapid sub jet de apa rece și pastreaza-le în bol cu cuburi de gheața pâna în momentul folosirii.

2 Soteaza ceapa și usturoiul în unt 5 min. Stinge cu vinul și adauga cimbrul și lasa sa dea câteva clocote și apoi adauga legumele scurse de apa. Amesteca pentru a se unge uniform. Potrivește gusturl de sare și piper și servește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar