Somon cu sos pesto de mentă

somon cu sos pesto de menta

4 porții gata în 15 minute, 611 calorii, 37,5 g grăsimi, 21 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării somonului cu sos pesto de mentă

– 4 fileuri de somon de circa 200 g fiecare

– 1 lămâie, plus sferturi pentru servit

– 1 legătură mare de mentă proaspătă

– 100 g rucola

– 30 g cajun rumenit

– 2 linguri ulei de măsline plus pentru uns

– 50 g parmezan răzuit

Cum prepari somonul cu sos pesto de mentă

1 Unge fileurile de somon cu ulei și prăjește în vas neaderent 5 min pe fiecare parte. Stropește cu zeama de la ½ lămâie.

2 Între timp, pentru a prepara sosul pesto pune în tocătorul electric menta, o mână de rucola, zeama de lămâie rămasă, cajun și mărunțește. Adaugă uleiul și 2 linguri apă și combină. Adaugă parmezanul și combină.

3 Servește somonul cu sosul pesto, rucola, sferuri de lâmâie și cartofi noi fierți.

Pont: Acest sos pesto se combină perfect cu toate tipurile de pește și chiar cu carne și paste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Recomandari shopping
Mai multe din Culinar