Salată de cartofi cu legume
6 porții gata în 30 de minute, 172 calorii per porție, 9 g grăsimi, 21 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării salatei
– 750 g cartofi noi, mici
– 3 linguri roșii deshidratate în ulei – păstrează deoparte uleiul
– Zeama și coaja rasă de la 1 lămâie
– 1 linguriță oțet de vin roșu
– 2 dovlecei, tăiați felii subțiri
– 6 fire ceapă verde, tăiate în două
– 2 linguri ulei de măsline
– O mână rucola, ruptă
Cum prepari salata de cartofi cu legume
1. Fierbe cartofii în apă cu sare, scurge-i de lichid și stropește-i cu uleiul de la roșii, zeama și coaja de lămâie și oțetul.
2. Unge dovlecelul și ceapa verde cu ulei și frige la grătar.
3. Într-un bol larg combină cartofii, legumele, roșiile deshidratate, rucola și potrivește gustul de sare și piper.
Sursa foto: 123rf.com
Încearcă și această variantă de salata de cartofi
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Culinar