Salată de cartofi cu legume

salata cu cartofi si legume

6 porții gata în 30 de minute, 172 calorii per porție, 9 g grăsimi, 21 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării salatei

– 750 g cartofi noi, mici

– 3 linguri roșii deshidratate în ulei – păstrează deoparte uleiul

– Zeama și coaja rasă de la 1 lămâie

– 1 linguriță oțet de vin roșu

– 2 dovlecei, tăiați felii subțiri

– 6 fire ceapă verde, tăiate în două

– 2 linguri ulei de măsline

– O mână rucola, ruptă

Cum prepari salata de cartofi cu legume

1. Fierbe cartofii în apă cu sare, scurge-i de lichid și stropește-i cu uleiul de la roșii, zeama și coaja de lămâie și oțetul.

2. Unge dovlecelul și ceapa verde cu ulei și frige la grătar.

3. Într-un bol larg combină cartofii, legumele, roșiile deshidratate, rucola și potrivește gustul de sare și piper.

 

Sursa foto: 123rf.com

Încearcă și această variantă de salata de cartofi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar