Salată de cartofi cu friptură de porc și salsa verde

salata de cartofi cu friptura de porc si salsa verde

8-10 porții gata în 25 minute, 281-225 calorii per porție, 11-9 g grăsimi, 24-19 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării salatei

900 g cartofi mici

5 linguri ulei de măsline

2 linguri oțet de vin roșu

1 cățel de usturoi, zdrobit

1 lingură capere

2 linguri muștar de Dijon

2 buc ardei iute, tăiat felii

25 g busuioc

25 mentă

25 g pătrunjel

450 g friptura de porc, tăiată bucăți

150 g prune uscate, tăiate în două

75 g rucola sau creson

Cum prepari salata de cartofi cu friptură de porc și salsa verde

1 Fierbe cartofii în apă cu sare până când se pătrund. Scurge lichidul și lasă deoparte.

2 Prepară salsa verde: în tocătorul electric combină uleiul, oțetul, usturoiul, caperele, jumătate din ardeiul iute și verdeața , până obții o pastă. Dacă e cazul adaugă puțină apă.

3 Într-un bol amestecă câteva linguri de salsa cu cartofii. Încălzește friptura și apoi adaugă în salată și prunele. Adaugă rucola sau cresonul, presară restul de ardei iute și stropește cu restul de salsa – dacă mai rămâne servește într-un bol.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar