Ruladă Irish Coffee cu bezea

rulada irish coffee

12 porții gata în 1 oră și 30 minute, 258 calorii per porție, 18 g grăsimi, 18 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării ruladei

4 albușuri

125 g zahăr tos

2 lingurițe amidon

300 ml frișcă lichidă

3 linguri cacao

2 linguri whisky

2 linguri lichior Bailey’s

1 lingură zahăr pudră

50 g boabe de cafea în ciocolată

100 g ciocolată amăruie

2 linguri frișcă lichidă

Cum prepari rulada Irish Coffee cu bezea

1 Încinge cuptorul la semnul 2/150˚C. Tapetează forma de copt de 30×20 cm cu hârtie de copt.

2 Bate albușurile spumă tare și adaugă zahărul și amidonul. Întinde bezeaua uniform și dă la cuptor 1 oră. Lasă să se răcească în tavă.

3 Bate frișca cu 2 linguri cacao, alcoolul, până când se întărește. Cerne cacaua rămasă și zahărul pudră pe o coală de hârtie și răstoarnă foaia de bezea pe ea. Dezlipește hârtia de copt de pe foaia de bezea.

4 Întinde crema pe foaie și presară boabele de cafea. Rulează pe latura mai scurtă cu ajutorul hârtiei pe care ai cernut cacaua și zahărul pudră. Așază pe platoul de servit.

5 Topește ciocolata cu frișca lichidă și stropește rulada înainte de servire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar