Ruladă de vită
8 porții gata în 6 ore și 15 minute, 428 calorii per porție, 16 g grăsimi, 2 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării ruladei de vită
4 crenguțe de cimbru
2 kg mușchi de vită
3 linguri muștar cu boabe întregi
1 lingură piper verde
200 g eșalote, curățate
6 căței de usturoi, curățat
200 ml supă limpede de vită, caldă
200 ml cognac
Cum prepari rulada de vită
1 Presară ceapa la baza vasului slow cooker și apoi aproape tot cimbrul. Presară carnea cu sare și piper, muștar și așază în vas. Pune de jur-împrejur eșalotele și usturoiul.
2 Toarnă deasupra supa caldă și coniacul și acoperă vasul cu capac. Fierbe timp de 6 ore, până când carnea se pătrunde complet. Dacă nu dispui de
un vas special, ghidează-te după indicațiile noastre.
3 Presară cimbrul rămas și servește cu piure de cartofi, fasole verde cu unt sau orez fiert.