Rețetă înghețată de casă. Iată cât de simplu este de făcut

Nu ai un aparat de înghețată doar pentru tine? Nici o problemă! Această rețetă simplă de înghețată de casă cu patru ingrediente este cel mai simplu mod de a face o înghețată de casă cremoasă și delicioasă.

Înghețata de casă poate consuma, în cel mai rău caz, timp și acesta ar putea fi motivul pentru care a-i putea renunța și a-i putea merge la magazinul din colț pentru o înghețată din comerț.

Dar există o modalitate de a evita toate acestea și de a vă invita familia la o super pregăteală răcoroasă. Este nevoie doar de un mixer manual, câteva boluri, patru ingrediente și multă voie bună.

Nu este nevoie de o mașină de înghețată pentru a face înghețată cremoasă cu vanilie care să dispară în câteva ore. Majoritatea înghețatelor de casă încep cu o bază de cremă de ou care este gătită și pregătită cu grijă, însă în acest caz lucrurile stau diferit.

Ingredientele de înghețată de casă necesare pentru această rețetă sunt simple: smântână de gătit, frișcă, lapte condensat îndulcit și extract de vanilie.

Această bază de înghețată este destinată înghețatei cu vanilie, dar există mult mai multe moduri de a crea diverse combinații de aromă.

Pentru a face înghețată de casă fără mașină, pur și simplu bateți smântâna. Îndoiți frisca în lapte condensat îndulcit și extract de vanilie.

Adăugați amestecuri de arome. În această etapă, puteți adăuga orice arome sau amestecuri dorite.

După ce ați făcut baza, veți avea nevoie de recipiente pentru îngheț. Puteți utiliza o tavă de pâine. Să știți că un recipient metalic va îngheța înghețata mai repede și mai bine decât o tavă de sticlă.

Dacă veți face înghețată des, luați în considerare investiția într-un vas special pentru înghețată sau pahare micuțe.

Îngheață, apoi servește! Pentru servire, lăsați înghețata să stea câteva minute la temperatura camerei, apoi cu o lingură de înghețată, scoateți-o pe conuri sau mâncați direct din recipient.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar