Pulpe de pui cu cartofi si dovleac

Pulpe, pui, cartofi, dovleac

1. Incinge uleiul intr-o oala incapatoare. Pune bucatile de pui si ceapa si prajeste-le 10 min, amestecand, pana cand carnea se rumeneste. Incorporeaza pasta de curry, caleste 2-3 min, apoi adauga dovleacul si cartofii.

2. Adauga laptele si supa de pui, lasa sa dea in clocot, acopera si lasa sa fiarba la foc mic 5 min; ia capacul si mai tine pe foc 10 min. Adauga fasolea verde si fierbe 4 min., pana se inmoaie. Adauga busuiocul, ia de pe foc si lasa la frunzele la „infuzat cateva minute inainte de a servi.

Îți recomandăm să încerci și aceste rețete de pulpe de pui la cuptor, gata în 30 de minute!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare