Pui în stil chinezesc

pui in stil chinezesc

4 porții gata în 20 minute, 431 calorii per porție, 7 g grăsimi, 1 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării puiului

4 buc copane de pui, fără pieliță, carnea tăiată fâșii

4 porții de tăieței cu ou

3 linguri sos de soia

2 căței de usturoi, zdrobit

Câte 1 ardei gras roșu, galben și verde, tăiat felii

250 g morcov, tăiat fâșii/panglică cu ajutorul cuțitului special de curățat legume

1 legătură ceapă verde, tăiată segmente

Cum prepari puiul în stil chinezesc

1 Încinge uleiul într-un wok și prăjește carnea 5 min, amestecând continuu. Lasă să se înăbușească 15 min.

2 Între timp, fierbe tăiețeii în apă clocotindă cu sare 4 min, până când se pătrund.

3 Adaugă în wok sosul de soia, usturoiul, ardeiul gras. Fierbe 2 min. Adaugă morcovul și continuă să ții pe foc 2 min.

4 Scurge tăiețeii de lichid, adaugă-i în wok împreună cu sosul de soia rămas și ceapa verde. Amestecă și servește imediat.

Pont: Toate legumele rămase de la alte preparate pot fi prăjite în wok, amestecând continuu. Ai grijă să fie tăiate cât mai subțire ca să se pătrundă rapid.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar