Curry de pui întreg

curry de pui intreg

5 porții gata în 4 ore și 15 minute, 323 calorii per proție, 15 g grăsimi, 9 g carbohidrați

Ingrediente necesare

1 pui de circa 1,5 kg

Pentru pastă

1 ceapă

4 căței de usturoi, curățat

5 cm ghimbir proaspăt

1 lingură condiment garam masala

1 linguriță de chimen măcinat, coriandru, turmeric

1 lingură ulei de rapiță

1 cub concentrat de pui

50 g fulgi de cocos

1 lingură semințe de muștar negre

1 linguriță chimen și coriandru

3-4 frunze de mentă

1-2 buc chilli, tăiat

O mână frunze de coriandru proaspăt

6 linguri pastă picantă de mango – chutney

Cum prepari curry de pui întreg

1 Pentru a prepara pasta, toacă ceapa, usturoiul și ghimbirul și mărunțește-le împreună cu condimentele, uleiul, cubul de concentrat și 200 ml apă rece.

2 Combină fulgii de cocos cu pasta și mestecă bine ca să nu aibă cocoloașe.

3 Așază puiul într-un vas slow cooker și toarnă deasupra pasta, unge uniform, presară semințele, frunzele de mentă, chilli și fierbe 4 ore la foc mic, acoperit cu capac.

4 Servește cu frunzele de coriandru presărate deasupra, legume fierte la aburi, chifle proaspete și gogoșari în sos.

  • Dacă ești atras de bucătăria indiană, află totul despre ghee (unt clarificat) și ce rețete poți pregăti cu el!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar